Híres Ikrek, akik megtestesítik a csillagjegyüket - ifaktor

Nyitott, kíváncsi és társaságkedvelő. Imádja a kihívásokat, nem bír a fenekén ülni és nagyon könnyen teremt kapcsolatot. Mindenkinek van ilyen ismerőse és biztosan nem lesz meglepő, hogy az alábbi hírességek is pontosan ilyen tulajdonságokkal rendelkeznek. Kedves ikrek, nagyon boldog születésnapot kívánunk!


Ikrek: Május 21 – június 22

Naomi Campbell – május 22

Szinte hihetetlen, de a kortalan divatikon május 22-én ünnepelte 51. születésnapját. Még mindig elképesztően néz ki a brit modell, nemde?

Heidi Klum – június 1

48 éves és még mindig szuperszexi! A német modell alakja irigylésre méltó, melyet a lánya, a 17 éves Leni is örökölt, aki máris édesanyja nyomdokaiba lépett.

Angelina Jolie – június 4

Az idén 46 életévét betöltő színésznő egy igazi szexszimbólum – a nők irigykednek rá, a férfiak pedig sóvárognak utána. Angelina, mi a titkod, hogy még mindig ennyire utánozhatatlanul nézel ki?

Kanye West – június 8

Gondoltad volna, hogy június 8-án már 44 lesz a felkapott rapper? Vajon felesége, Kim Kardashian tartja fiatalon a páratlan tehetséget?

Kanye West by David Shankbone | This image is licensed Creat… | Flickr www.flickr.com

Natalie Portman – június 9

Gondoltad volna, hogy Nat izraeli származású és Jeruzsálemben született? A gyönyörű színésznő számára ez kivételes év, hisz idén tölti be a negyvenet.

Natalie Portman | Natalie Portman speaking at the 2019 San D… | Flickr www.flickr.com

Mary-Kate és Ashley Olsen – június 13

Kettőn áll a vásár, Párosban Párizsban, 2X2 néha sok(k)! és még hosszasan sorolhatnánk a nagysikerű klasszikusokat. El tudod hinni, hogy ez a két édes kislány, akik rengeteg film főszereplőjeként kápráztattak el minket gyerekkorukban, idén már 35 évesek? Boldog szülinapot lányok!

File:Ashley Mary-Kate Olsen 2011 Shankbone 3.jpg - Wikimedia Commons commons.wikimedia.org

Venus Williams – június 17

A kivételesen magas, 185 cm-es teniszezőnő hibátlan bőréért ölni tudnánk. Ezért is annyira hihetetlen, hogy a hetekben tölti be a 41-et a tehetséges sportoló.

Venus Williams | Womens' Doubles | Sascha Wenninger | Flickr www.flickr.com

Macklemore – június 19

Senkinek nem kell bemutatni az amerikai rappert, aki formabontó klippjeivel és állatmintás műszőrméivel robbant be a köztudatba. Idén lesz 38 éves, Isten éltesse sokáig!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Filter vagy valóság? Csonka András drasztikus változáson esett át

Csonka András bizony meglepte rajongóit. Teljesen átalakította külsejét: nehéz eldönteni, hogy vajon szűrőt használt, avagy tényleg rászánta magát a változásra.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!