Hírességek, aki bűnözőként kezdték - ifaktor

A sztárokért általában rajongónak az emberek és ez felelőséggel is jár, hiszen akaratukon kívül is példaképek lesznek. Ezúttal olyan híres embereket szedtünk össze, akik komoly bűncselekményeket hajtottak végre, mielőtt beindult a karrierjük.


Cardi B

A Grammy-díjas amerikai rapper az utóbbi évek egyik legfelkapott zenésze, amibe belekezd, annak biztos, hogy több tízmilliós megtekintése lesz Youtube-on, pedig a siker nem mindig volt jelen az életében. Cardi B fiatalon is már zenét tanult, viszont 16 évesen belépett a Bloods nevű bandában, ami több különálló utcai banda szövetsége, és az USA egyik legnagyobb ilyen jellegű bűnszervezete. A banda főleg kábítószer- és fegyverkereskedelemmel foglalkozik, de a gyilkosságtól sem riadnak vissza. Az előadó a mai napig szorosan kötődik a szervezethez, viszont arra kéri a rajongóit, hogy ne kövessék ezen a úton. Azt biztosan tudjuk, hogy Cardi egy időben férfiakat drogozott be és rabolt ki, ebből tartotta el magát akkoriban, végül 2015-ben belekezdett a zenei karrierjébe, és ekkor ott hagyhatta ezt az életet.

Mark Wahlberg

A színész már 13 éves korában kokainfüggő volt, 14 évesen pedig már az iskolából is kirúgták és belépett egy utcai bandába. 16 éves kora előtt már több, mint 20 alkalommal letartoztatták. A fordulópont akkor jött el az életében amikor megvert két vietnámi férfit és kirabolt egy gyógyszertárat, amiért 2 év börtönbüntetésre ítélték, amiből 45 napot ült le, de ez elég volt ahhoz, hogy rájöjjön, hogy változtatnia kell. Miután kiengedték otthagyta a bandát, leszokott a szerekről és elkezdett inkább a zenei karrierje beindítására koncentrálni, végül 1993-ban megkapta az első tévé filmes szerepét, amivel elindult a színészi pályán, azóta pedig egy sikeres hollywoodi színésznek mondhatja magát.

Gengszter rapperek

Ebből már egy kategóriát is össze lehetett állítani, viszont egyáltalán nem meglepő, hogy a gangszter rapperek szerepelnek ezen a listán. Elsősorban Jay-Z-t, 50 Centet és Snoop Dogg-ot érdemes kiemelni. Egyiküktől sem állt távol fiatalkorában az utcai bandázás, a kábítószerek és a fegyverek sem. Jay-Z-t 18 éves korára például már háromszor is meglőtték, 12 évesen pedig ő maga lőtte vállba az egyik testvérét. 50 Cent 15 évesen vásárolta meg az első fegyverét 19 éves korára pedig helyi drogbáró lett belőle. Snoop Dogg pedig a sztárság ellenére sem hagyott fel a bűnözéssel, ezzel kilóg a sorból. 1993-ban gyilkosággal is megvádoltak, 2006-ban pedig elkezdett lányokat futtatni és még lehetne sorolni a dolgait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!