Nyilatkoztak Michael Schumacher jelenlegi állapotáról - ifaktor

A hétszeres Forma1 világbajnok már felülni és járkálni is képes, de semmi beszéd.


Jean Todt rendkívül szívén viseli Schumacher sorsát, hiszen havi két alkalommal is meglátogatja a világbajnokot, mindig a jobb hír reményében.

Schumacher 8 évvel ezelőtt szenvedett egy tragikus sí-balesetet, aminek során megsérült az agya. A csapódás mértékét és súlyosságát jelzi, hogy ennyi időt követően, még mindig folyik a rehabilitációja a Forma1-legendának.

A Német autóversenyző két műtéten is átesett, miután beverte a fejét egy kőbe a Francia-Alpokban, majd 6 hónapig kómában tartották, hogy csökkenthessék az agyában keletkezett duzzanatot.

Miután 2014-ben felébredt a kómából, egy másik kórházba szállították, majd 250 napra rá, hazaengedték svájci otthonába.

ex főnöke azt mondta, hogy gyakran látogatja Schumachert mert közeli barátja, valamint feleségét, Corinna-t sem szeretné egyedül hagyni, hiszen rengeteg mindent átéltek együtt és sok közös élményük van.

Mikor múlthéten meglátogatta, úgy nyilatkozott

„Michael folyamatosan küzd."

„Istenem, tudjuk, hogy Michael-nak milyen szörnyű és balszerencsés sérülése volt, ami elképzelhetetlenül sok problémát okozott számára. Azonban van egy csodás felesége, gyerekei és ápolói, így csak a legjobbakat kívánhatjuk neki és a családjának is."

„Csak annyit tudok tenni, hogy közel maradok és amikor cselekedni kell, akkor fogok."

Erich Riederer vezető idegsebész, úgy nyilatkozott Michael Schumacher állapotáról, hogy

„Vegetatív állapotban van, ami azt jelenti, hogy éber, de nem tud válaszolni. Lélegzik és a szíve is rendesen dobog. Nehezen, de felülni is fel tud, illetve apró pici lépésekre is képes, segítséggel."
„Szerintem ez számára a maximum. Hogy van-e esély arra, hogy olyan legyen mint a baleset előtt volt? Nem hiszem."

Schumacher folyamatos kezelés alatt áll és reménykednek benne, hogy egyszer visszatérhet a normális életbe.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!