Hivatalosan is véget ért VV Fru és VV Renátó kapcsolata - ifaktor
VV Fruzsina barn ruhában áll egy repülő előtt

Egy ideje már mentek a találgatások a ValóVilág két megosztó személyiségének kapcsolatát illetően. VV Fru és VV Renátó követőinek kezdetben az lett gyanús, hogy minden közös fotójuk törlésre került a közösségi médiában.


A napokban azonban VV Fru megerősítette a hírt egy Instagram-történet videóban, amiben röviden annyit mond a történtekről, hogy valóban véget ért a kapcsolatuk.

Fru videójában exe szakítás utáni viselkedésére utalt, amin nem lepődnénk meg, ha igaz lenne, hiszen szemtanúi lehettünk a ValóVilág műsorában néhány kirohanásár Renátónak.

Fruzsi így fogalmazott pontosak:

„Szeretnék én is nektek üzenni. Igen, vége. Viszont én ilyen lejárató hadműveletekbe nem veszek részt, szépvolt-jóvolt. Köszönöm Renátó, most is bebizonyítottad, hogy milyen ember vagy"

– fogalmazott videójában Fruzsi.

Renátó a szakítással kapcsolatban semmit nem osztott meg közösségi oldalán, vagy már törlésre kerültek a posztok, de mi semmi 'mocskolódásra' utaló jelet nem találtunk Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!