Hivatalosan is véget ért VV Fru és VV Renátó kapcsolata - ifaktor

Egy ideje már mentek a találgatások a ValóVilág két megosztó személyiségének kapcsolatát illetően. VV Fru és VV Renátó követőinek kezdetben az lett gyanús, hogy minden közös fotójuk törlésre került a közösségi médiában.


A napokban azonban VV Fru megerősítette a hírt egy Instagram-történet videóban, amiben röviden annyit mond a történtekről, hogy valóban véget ért a kapcsolatuk.

Fru videójában exe szakítás utáni viselkedésére utalt, amin nem lepődnénk meg, ha igaz lenne, hiszen szemtanúi lehettünk a ValóVilág műsorában néhány kirohanásár Renátónak.

Fruzsi így fogalmazott pontosak:

„Szeretnék én is nektek üzenni. Igen, vége. Viszont én ilyen lejárató hadműveletekbe nem veszek részt, szépvolt-jóvolt. Köszönöm Renátó, most is bebizonyítottad, hogy milyen ember vagy"

– fogalmazott videójában Fruzsi.

Renátó a szakítással kapcsolatban semmit nem osztott meg közösségi oldalán, vagy már törlésre kerültek a posztok, de mi semmi 'mocskolódásra' utaló jelet nem találtunk Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!