Hódi Pamela Berki Mazsi miatt szakítaná el Natasát apjától? - ifaktor
Berki Krisztián, Berki Mazsi és Natasa Zselyke
Az utóbbi napokban kiderült, hogy Hódi Pamela és Berki Krisztián ismét bíróságra fog járni kislányuk, Natasa Zselyke elhelyezése miatt - lehet, hogy Berki Mazsi az ok?


Az újabb gyermekelhelyezési pert Pamela kezdeményezte, mivel szerinte Berki megszegte a korábbi szerződésben foglaltakat.

Mindeddig ugyanannyi időt töltött a kislány édesapjával és édesanyjával is, de mindezt most megváltoztatná Pamela, aki Instagramon reagált Berki „vádaskodására".

Noha, Pamela azt írta, hogy nem reagál a vádaskodásokra, mégis az egész bejegyzése erről szól... Ráadásul, a poszt végén vélhetően burkoltan említést tesz az éppen terhes Berki Mazsiról is:

„Sajnálom, hogy nincs Krisztián mellett egy olyan ember sem, aki jó belátásra bíztatná őt"

– célzott vélhetően Mazsira az influenszer, akit saját követői is támadnak, mondván: éppen ugyanúgy belekeveri a médiát a kislány magánéletébe, mint exe.

Sokak szerint Pamela továbbra sem tűri el, hogy kislánya mást is szeressen rajta kívül, így például bántja, hogy jó kapcsolatban van Mazsival, aki rendszeresen oszt is meg közös tartalmakat Natival.

Ezzel kapcsolatban egy éve már nyilatkozott Berki ex-felesége Instagram-oldalán:

„Engem havi egyszer felidegel a felesége, hol privátban, hol a médiában, azzal, hogy több akar lenni, mint egy barátnő a lányom életében."

– mondta Mazsiról nagyjából egy éve Pamela, amit Mazsi sem hagyott szó nélkül.

„Mindenki azt lát bele, amit szeretne, én egy vagyok azok közül, akikre mindig számíthat! Mert nem tipikus a kapcsolatunk ebben a családi helyzetben. Nati eszméletlen szeretetéhes!"

– írta meg akkoriban a Mazsi válaszát a Bors.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!