Hódi Pamela első napja az A Konyhafőnök VIP-ben - ifaktor

Pamela inkább a social médiai felületeken aktív, de olykor találkozhatunk vele a tévé képernyőn is, esetünkben egy főzőműsor erejéig biztosan.


Pami a tegnapi adásban mutathatta meg, hogy mennyire jártas a konyhában. Első étele elkészítésében egy egyszerűbb fogást választott kissé újragondolva. Mentás-zöldborsófőzeléket tálalt darálthússal töltött tésztával és sült fürjtojással. A zsűrinek olyannyira elnyerte a tetszését, hogy az első feladatban ő teljesített a legjobban, bezsebelve ezzel annak az előnyét, hogy a következő főzésnél elsőként választhatta ki a fő alapanyagát. Sőt egy versenytársának nehezítést is kellett adni, melyet Erdősi Zsolt önként magára vállalt látva Pami őrlődését.

A zsűritagok többször is hangoztatták az első nap alatt, hogy Pamela nagyon izgul, hamar hajlamos a szétesésre és elveszti a kontrollt a főzés felett, de ennek ellenére nagyon sok potenciált látnak benne. Instagram-oldalán bővebben mesél az élményeiről.

Hajrá Pami!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!