Hódi Pamela első napja az A Konyhafőnök VIP-ben - ifaktor

Pamela inkább a social médiai felületeken aktív, de olykor találkozhatunk vele a tévé képernyőn is, esetünkben egy főzőműsor erejéig biztosan.


Pami a tegnapi adásban mutathatta meg, hogy mennyire jártas a konyhában. Első étele elkészítésében egy egyszerűbb fogást választott kissé újragondolva. Mentás-zöldborsófőzeléket tálalt darálthússal töltött tésztával és sült fürjtojással. A zsűrinek olyannyira elnyerte a tetszését, hogy az első feladatban ő teljesített a legjobban, bezsebelve ezzel annak az előnyét, hogy a következő főzésnél elsőként választhatta ki a fő alapanyagát. Sőt egy versenytársának nehezítést is kellett adni, melyet Erdősi Zsolt önként magára vállalt látva Pami őrlődését.

A zsűritagok többször is hangoztatták az első nap alatt, hogy Pamela nagyon izgul, hamar hajlamos a szétesésre és elveszti a kontrollt a főzés felett, de ennek ellenére nagyon sok potenciált látnak benne. Instagram-oldalán bővebben mesél az élményeiről.

Hajrá Pami!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!