Hódi Pamela Instagramon: ez az élet gyerekek! - ifaktor

Pamela a reggeli autózásának a pillanatairól tartott beszámolót az Instagramon. A sztori mellé egy retusálatlan fotót is posztolt, hogy a követői lássák, ő sem tökéletes.


„Ez nem egy szét szerkesztett tökéletes fotó az biztos! Ez az élet gyerekek! A valóság! Nem csak nálam, hanem nálad is! Elképesztő, hogy mennyire természetessé vált, hogy 10/10-es fotó az elvárt, és ha nem azt kapjátok, akkor jönnek a fikázások, hasonlítgatások! Lehet álszenteskednem kéne egy kicsit, és nulla sminkben, de egy kis retussal, fodrász által készített kócos hajjal kéne posztolnom a fáradt rohanós reggeleket. Sokszor elmondtam, hogy szeretem a szép fotókat Én magam is szoktam szerkeszteni, na de azért álljon meg a menet, hogy el kell szégyelje magát az, aki nem retusálja szét a fotót posztolás előtt"

– öntött tisztavizet a pohárba a bejegyzés alatt az A Konyhafőnök VIP nemrégen kiesett versenyzője.

A bejegyzés ide kattintva érhető el.

Mindenképpen van igazság Pamela szavaiban. Öröm látni néha-néha az influenszerek, média szereplők részéről is hétköznapi helyzetekben lőtt fotókat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!