Hódi Pamela letiltotta a hozzászólásokat Insta-odalán - ifaktor

A népszerű influenszernél, Hódi Pamelánál észrevettük, hogy második gyermeke születése óta tiltva van a hozzászólások funkciója Instagram-oldalán. Ez azt jelenti, hogy senki nem tud kommentet fűzni posztjai alá.


Pamela legutolsó Insta-képe, ami alá még bátran lehetett kommentelni egy hajvasaló reklámozásáról szólt, amihez kapott az influenszer hideget és meleget is. Ekkor második gyermekéről még nem posztolt, így feltételezzük, hogy családját szeretné védeni a kommentek tiltásával.

„Végre 1 reklám! Már úgy hiányzott"
„Csak ma kb a huszadik nyeremènyjàtékos megèlhetèsi celeb"

- olvashatóak az utolsó hozzászólásos poszt kommentjei.

Azóta Pamela oldala teljesen átváltozott és már csak családjáról, vagy ahhoz kapcsolódó dolgokról posztol, így letiltotta a hozzászólás lehetőségét, ami olyan szempontból érthető, hogy egyre több bántás éri a közösségi média sztárjait oldalaikon.

Legutolsó posztjában pedig láthattuk kislánya lábát is és megtudtuk, hogy már egy hónapos a kis csöppség.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!