Hódi Pamela megmutatta az első családi fotót - ifaktor
Hódi Pamela és kutyája egy képen

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a népszerű influenszer, Hódi Pamela nem rég adott életet második kislányának, aki amint hazatért a kórházból, máris családi fotózáson vett részt. Pamela megosztotta az első képet a fotózásról.


Az influenszer bejegyzésében tisztázta, hogy úgy döntöttek férjével, Bencével, hogy ahogyan Pamela első kislányát óvják és féltik a médiában, ugyanúgy közös kislányukat, Evolet Oliviát is védeni fogják, így a közösségi médiában és televízióban sem fogjuk látni jó ideig.

A közös családi fotójukon is eltakarva, szinte alig látszik gyermekük. Az azonban már most látszik, hogy a családi harmónia és szeretet erősen jelen van a családban. Pamela elárulta, hogy Nati és Olivia között már most szoros kötelék alakult ki.

„Szeretnénk bemutatni Nektek családunk legkisebb tagját, aki a Tóth Evolet Olivia nevet kapta.
Sokan vártátok, hogy itthonról jelentkezzünk és talán még többen azt, hogy megmutassuk Őt Nektek.
Szeretném ha tudnátok, hogy úgy döntöttünk Bencével hogy nem mutatjuk rendszeresen a közösségi portálokon a kislányunkat. Újságban és tv ben sem fog szerepelni, amíg Ő nem szeretné vagy Mi elfogadhatónak látjuk.
Számomra a legfontosabb, hogy ahogy a nagy lányomat úgy a kicsit is egy biztonságos és felelősségteljes úton vezessem az életük során. Mindehhez az kell, hogy meghagyjam számukra azt a lehetőséget, hogy korukhoz képest felmérjék ennek a vonzatát és eldöntsék Ők szeretnének e több százezer ember előtt mutatkozni és szeretnék-e a magánéletüket megosztani mások számára.
Közszereplőként minden mondatomnak és cselekedetemnek súlya van, ezért is természetes számomra hogy annyi információt és fotót osztok meg a lányaimról amit Én egészségesnek érzek a mai világban.
A szülésről csak röviden fogalmaznék: Ismét tudatosult bennem a friss élményeim után, hogy minden nő egy hős🤍 Szerencsésnek mondom Magam. Bence olyan számomra, mint a töltőm. Érzi ha merülök, látja hány % on vagyok és azonnal feltölt a segítségével, és úgy gondoskodik Rólunk amire vágytam.
Natika felülmúlta a képzeletemet🤍 ,annyira csodás kapcsolat van a tesója és közte.
Mindig úgy gondoltam, hogy a nagyobb korkülönbség lesz Nekem az ideális és egyelőre azt mondhatom, hogy jól éreztem. Természetes számomra, hogy azokat a napi rutinokat amiket Ő már megszokott, mindazt megtartom és mindenben ugyanúgy mellette leszek. Egy pillanatig sem szeretném, ha azt érezné hogy bármi is megváltozott köztünk a kicsi érkezésével.
Jó úton haladunk minden téren, kezdek Én is megerősödni és nagyon várom a hosszú hétvégét, hogy teljes nyugiban csakis egymásra tudjunk összpontosítani
Köszönjük a megértést és azt hogy vagytok"

– olvasható Pamela bejegyzése végén.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

Sok boldogságot kívánunk a családnak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!