Apás szülést terveznek Hódi Pameláék - ifaktor
Apás szülést terveznek Hódi Pameláék
Hódi Pamela és Tóth Bence eddigi kapcsolata elég hektikusra sikeredett, tele hullámheggyel és hullámvölggyel. De úgy néz ki, hogy az év végére happy end lesz a történet vége, mert most már boldog családként első gyermekük születését várják, aki majd az új évben fog a világra jönni.


Ezúttal a Hot! Magazinnak beszéltek bővebben a gyermekvárásról, illetve jövőbeli terveikről. Kiderült, hogy apás szülést terveznek, annak ellenére, hogy Bence irtózik a vértől.

„Már az is csodálatos élmény volt, amikor megláttam az ultrahang felvételeket, láttam azt ahogy a közös gyermekünk növekszik a feleségem pocakjában. A következő nagy sorsfordító pillanat az lesz, amikor elkezd rugdosni, és kitapintható lesz a lábacskája. Alapvetően egy injekciós tűtől is rosszul vagyok, még a vérvételtől is irtózom, de felszívom magam, és félreteszem ezeket a rossz gondolatokat. Fogni akarom a feleségem kezét a szülőszobában, és én szeretném elvágni a köldökzsinórt."

– mondta Bence.

Az is kiderült, hogy a házaspár nem Budapesten képzeli el a jövőt, hanem egy kisvárosi kertes házban, és hogy jelenleg három név között hezitálnak, amit a születendő kislány kaphat majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!