Apás szülést terveznek Hódi Pameláék - ifaktor
Hódi Pamela és Tóth Bence eddigi kapcsolata elég hektikusra sikeredett, tele hullámheggyel és hullámvölggyel. De úgy néz ki, hogy az év végére happy end lesz a történet vége, mert most már boldog családként első gyermekük születését várják, aki majd az új évben fog a világra jönni.


Ezúttal a Hot! Magazinnak beszéltek bővebben a gyermekvárásról, illetve jövőbeli terveikről. Kiderült, hogy apás szülést terveznek, annak ellenére, hogy Bence irtózik a vértől.

„Már az is csodálatos élmény volt, amikor megláttam az ultrahang felvételeket, láttam azt ahogy a közös gyermekünk növekszik a feleségem pocakjában. A következő nagy sorsfordító pillanat az lesz, amikor elkezd rugdosni, és kitapintható lesz a lábacskája. Alapvetően egy injekciós tűtől is rosszul vagyok, még a vérvételtől is irtózom, de felszívom magam, és félreteszem ezeket a rossz gondolatokat. Fogni akarom a feleségem kezét a szülőszobában, és én szeretném elvágni a köldökzsinórt."

– mondta Bence.

Az is kiderült, hogy a házaspár nem Budapesten képzeli el a jövőt, hanem egy kisvárosi kertes házban, és hogy jelenleg három név között hezitálnak, amit a születendő kislány kaphat majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Ifjabb Schobert Norbika is beszállt a családi bizniszbe- nekiestek a kommentelők

A fitneszguru házaspár középső gyermeke is beszállt a Norbi Update- termékek értékesítésébe a közösségi oldalán.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!