Hóesésben bográcsoztak a hétvégén Horváth Éváék - ifaktor
A hétvégén kicsit visszakaptuk a telet, ugyanis sokak örömére, illetve mások bánatára esett a hó. Mindenestere Horváth Éváékat ez sem tudta eltántorítani a hétvégi programjuktól, ami a bográcsozás volt.
„Ennyire volt vicces a mai bográcsozásunk 😄🥶 hóesésben ❄️"

– írta Instagram-bejegyzésében az egykori szépségkirálynő.

Horváth Évát láthatóan nem zavarta meg a zord időjárás, és úgy főzőcskézett, mintha semmilyen hátráltató körülmény nem akadt volna. De az is lehet, hogy a műsorvezető boldogsága teljesen másnak köszönhető, például annak, hogy hamarosan újra anyai örömök elé nézhet, ugyanis napokkal ezelőtt bejelentette, hogy terhes.

A modellnek egyébként idén nem ez volt az első bográcsozós posztja, ugyanis március elején az idei első ilyen alkalomról is beszámolt közösségi oldalán. Bár akkor azért Éváéknak sikerült kicsivel szebb időt választaniuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!