Hogy miért jó a kertvárosi élet? Horváth Gréta kifejtette - ifaktor
Horváth Gréta friss reggeli tálat tart a kezében

A népszerű közösségi média sztár, Horváth Gréta Instagram-oldalán fejtette ki, hogy miért szerette meg jobban a külvárosi életet a belvárosinál.


Persze ki ne szeretne madárcsicsergésre kelni, vagy friss tavaszi virágok illatát érezni, amint kilép az ajtóján. Csakhogy ezt legtöbben úgy szeretnénk élvezni, hogy közben a főváros nyüzsgő életét se kelljen mellőznünk.

Gréta elárulta, hogy ahová költözött családjával évekkel ezelőtt, ezt sem kell mellőznie. Hiszen közel van minden, amit csak szeretne. Üzletek, virágbolt, iskola, óvoda. Arról nem is beszélve, hogy a városban feltömörült autómennyiségtől ugyanúgy egy órát rá kell szánnia az embernek a közlekedésre, mintha a kertvárosból jönne be.

„Ezt azoknak szánom, akik "félnek" elköltözni a belvárosból.
Mi 17. kerületben telepedtünk le.
Egy picit féltünk amiatt, hogy mennyire lesz messze majd a belváros. Őszinte leszek veletek, alig járunk be. Ez nem a vírus miatt van, előtte is csak és kizárólag a munka miatt ment be Bari a belvárosba. Nincs messze sem kocsival, sem vonattal vagy busszal. A városon belül is utazik az ember 40-45 percet. Én munka miatt megyek be, nagyon ritkán. Itthonról dolgozom és ha vannak workshopok akkor a saját stúdiómból. Ezt szándékosan így alakítottam. Nem szerettem volna parkolással nehezíteni a lányok dolgát és a sajátomat sem.

Olyan helyen élünk, ahol karnyújtásra van az ovi, suli, patika, hentes, zöldséges, pékség, bolt, orvosi rendelő, kínai kacatos, posta, virágbolt, cukrászda. Illetve a nagy élelmiszerüzletek,lakberendezési, barkács boltok meg Pepco 🙈

Olyan falusi a hangulat. Köszönnek neked reggel, csicseregnek a madarak, minden virágba van borulva. Rengeteg fa van, de tényleg brutál sok🙈🙏🤩🌿

Tetszenek a nem felújított házak,
a Kádár-kockák is. Illetve a pici faházak,
az is van itt.

Reggel az első dolgom a kávé mellé, hogy szellőztetek egy nagyot. Télen, nyáron így van. Bari ezt utálja, ő a fázósabb. 😬

Itt lehet a bográcshoz fát gyűjteni, mert ki szokták rakni a kerítések elé. ☀️

Laktam a belváros kellős közepén is. Azt is szerettem, mert piszok fiatal voltam. Akkor más volt a fókuszban. Most, hogy család vagyunk és együtt csinálunk mindent, el sem tudnám képzelni magam már "odabent". Anyuék is ide jöttek a hatásunkra, közel vannak. 🙏

A közlekedés annyira jó és gyors, hogy nem okoz gondot beugrani a Plázába az Örsre, ha éppen karon ülős táskával parádéznék a butikok között.

Igazából csak annyi, hogy jó itt. Jó itt lenni.
Jó ez az illat, ami bejött ma is az ablakon"

– fogalmazta hosszasan Gréta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!