Hogy milyen az álomterasz? Szabó Bella megmutatta - ifaktor
Szabó Bella függő fotelben ül, napszemüvegben

Ha nyár, akkor terasz. Ha terasz, akkor jakuzzi. Szabó Bella nemrég felújított álomteraszával kápráztatta el követőit, amit meg kell hagyni, remek ízléssel rakott össze.


A terasz már önmagában, csodálatos panorámájával is fantasztikus lenne, de ahogyan végig nézhettük a felújítás részleteit az első műfüves kocka lerakásától az utolsó díszelem behelyezéséig, azt kell mondanunk, hogy fantasztikus lett.

Bella a felújítás izgalmas részleteibe is bepillantást engedett. Így megtudhattuk, hogy a jakuzzit emeletes terasz esetében daruval helyezik el. Ezután következett a mű fű, az egyszerű, elegáns, de mégis nyár hangulatú teraszbútor és végül a dekoráció.

Szóval, ha bárki teraszfelújítás előtt áll, nincs is más dolga: irány csekkolni Szabó Bella videóját és inspirálódni.

„Terasz projekt💙☀️
Elkészült a fenti kis teraszunk, amit nagyon imádunk!✨ Annyira kis hangulatos lett, bármeddig eltudnék üldögélni itt! :) Korábban nem rajongtam a kék színért, viszont az utóbbi időszakban teljesen beleszerettem, ezért is választottam ezt a színt a dekorációkhoz"

– olvasható Bella bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!