Hogy milyen az álomterasz? Szabó Bella megmutatta - ifaktor

Ha nyár, akkor terasz. Ha terasz, akkor jakuzzi. Szabó Bella nemrég felújított álomteraszával kápráztatta el követőit, amit meg kell hagyni, remek ízléssel rakott össze.


A terasz már önmagában, csodálatos panorámájával is fantasztikus lenne, de ahogyan végig nézhettük a felújítás részleteit az első műfüves kocka lerakásától az utolsó díszelem behelyezéséig, azt kell mondanunk, hogy fantasztikus lett.

Bella a felújítás izgalmas részleteibe is bepillantást engedett. Így megtudhattuk, hogy a jakuzzit emeletes terasz esetében daruval helyezik el. Ezután következett a mű fű, az egyszerű, elegáns, de mégis nyár hangulatú teraszbútor és végül a dekoráció.

Szóval, ha bárki teraszfelújítás előtt áll, nincs is más dolga: irány csekkolni Szabó Bella videóját és inspirálódni.

„Terasz projekt💙☀️
Elkészült a fenti kis teraszunk, amit nagyon imádunk!✨ Annyira kis hangulatos lett, bármeddig eltudnék üldögélni itt! :) Korábban nem rajongtam a kék színért, viszont az utóbbi időszakban teljesen beleszerettem, ezért is választottam ezt a színt a dekorációkhoz"

– olvasható Bella bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Nekiestek a kommentelők Horváth Évának

Az egyik friss fotóján Horváth Évának jó néhány kommentelő nekiesett, főleg a fotóst és a retusőrt hibáztatják az előnytelen képért.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!