Hogy telt az első hét gazdiként Markó Rebekáéknál? - ifaktor

Rebeka és párja, Bence egy héttel ezelőtt egy dobermann kölyök, Ollie gazdijává váltak. Rebi most arról mesél, hogy az elmúlt napok hogyan teltek, mit tanultak a kutyusról, a gazdilétről.Rebi mesélt a kutyus eddig ismert szokásairól, viselkedéséről. Mutatott néhány trükköt, amit megtanított neki. Kiért arra is, amire sokan kíváncsiak lehetnek: miért van az a szerkezet a kutya fején? Elmondta, hogy a dobermann kutyáknak fel szokták vágni a fülüket kölyök korukban, hogy a későbbiekben úgy álljon, ahogyan kell. Ollie néhány hónap múlva elfogja érni szinte a maximális méretét, ami esetében nem kicsi, így biztosan látni fogjuk a végeredményt, illetve azt, hogy milyen kutyus válik belőle..

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Magyarország egyik rejtett kincsénél járt B. Nagy Réka

Noha az utóbbi időben egyre több híresség influenszer és áltagos turista jár a környéken, mégis az ország egyik kevésbé ismert – de annál szebb- látványossága a Bokodi-tó, amelyet most B. Nagy Rékáék is megcsodálhattak.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!