Hogyan alakult meg Gáspár Laci, Lofti Begi és Majka triója? - ifaktor
Hurrikán klippremier

Az RTL Reggeli mai adásában vendégeskedett Gáspár Laci és Lofti Begi a Hurrikán klippremierük apropóján. Meséltek többek között a járványhelyzet okozta akadályokról, amely miatt sokkal később készült el közös daluk és klipjük, illetve elmondták hogyan is alakult meg a hármas együttműködésük.


Laci, Begi és Majka három különböző zenei stílust képvisel munkásságukban, mégis egy közös szerzemény létrehozásában egyesítették és összemosták stílusaikat. A végeredmény magáért beszél, megéri meghallgatni a megszületett alkotást. Mindhármuk stílusa egyaránt visszaköszön a klippen.

Laci elárulta, hogy a közös munka előtt bizony akadtak nézeteltérések közte és Begi között,. A két művész jó néhány alkalommal kisebb összetűzésekbe került, majd végül Begi kereste fel Lacit a közös munka reményében. Majka is hasonlóképpen került a csapatba, akivel szintén akadtak Lacinak problémái, ugyanis Laci korábban már felkereste a rappert egy közös dal kapcsán, aki elvállalta, majd végül visszalépett.

A nehézségek ellenére, a végeredmény nagyszerűen sikerült.

A beszélgetést és a klippremiert az alábbi linkre kattintva visszanézheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!