Hogyan fogadjuk el önmagunkat és hogyan legyünk magabiztosak? Dj Yamina megmondja - ifaktor
Dj Yamina fejhallgatóban

Aki követi Yamina Instagram-tartalmait az tudhatja, hogy nem áll tőle messze ez a téma. Nagyon sok olyan posztja született már, ahol megmutatja, hogy mi van egy agyonszerkesztetett, de mégis természetesnek tűnő kép mögött. Mi van a háttérben, mi a különbség a #nomakeup kép között és a ténylegesen smink nélküli, natúr kép között. Ezek apropóján készített egy Instagram-liveot.


A live-videót Yamina azzal indítja, hogy mivel nagyon érdekli a téma és sok energiát belefektetett mind a felkészülésre, mind pedig abba, hogy úgy tekintsen saját magára, ahogyan éppen most, rengeteg munkája van. Tapasztalatait, illetve a témában releváns irodalmak tartalmait osztotta most meg, levonva a saját konklúzióit.

Szavait elsődlegesen azokhoz intézte, akik hasonló önelfogadásbeli, magabiztosságbeli problémákkal küzdenek. Nekik ajánlott tippeket, illetve könyveket, amik hozzájárulnak a teljes önelfogadáshoz. Többek között azt is elmondta, hogy ő maga rendszeresen pszichológushoz jár.

A videót a linkre kattintva megnézheted.

Számunkra nagyon motiválóak voltak az elhangzottak. Reméljük ti is megnézitek és hasonlóképpen hatnak rátok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!