Hogyan készül Hosszú Katinka az elhalasztott olimpiára? - ifaktor

Biztosan rengeteg magyar olimpikonunkat megviselte, amikor tavaly bejelentették, hogy a 2020-as olimpia a vírushelyzetre való tekintettel elmarad és halasztásra kerül. Nos, vírus továbbra is van, azonban jelen állás szerint idén megtartják már az olimpiát.


A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő, Hosszú Katinka is, ahogy tőle már megszokhattuk hatalmas erőbedobással készül a megmérettetésre. A már megjelent Story Magazinból kiderült, hogy a 31 éves olimpikon párjával közösen edz minden nap. Lajos Tamás, Katinka producere elárulta, hogy nagyon inspirálóan hatnak egymásra, mind fizikailag, mind mentálisan.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!