Hogyan nyerik vissza a szülés előtti alakjukat az influenszer anyukák? - ifaktor

Az RTL Fókusz tegnap esti adásában láthattuk két influenszer édesanyával készült riportot. Németh Dorottya, kétszeres Fitness-világbajnok és Palácsik Tímea, fotós meséltek ezzel kapcsolatos nehézségeikről.


Dóri elmondta, hogy az első terhessége alatt kialakult egy betegsége, aminek állapota elmérgesedett egy félre sikerült diagnosztika miatt. Éppen ezért a sportoló nagyon meghízott várandóssága alatt, majd amikor az orvosok rájöttek, hogy mi okozhatja a problémát, akkor javult a helyzet. Jó néhány kilótól megtudott szabadulni a szigorú diétának és a felírt gyógyszereknek köszönhetően. Ezt követően rövid időn belül megint várandós lett, a fent említett előírásokat követve már jóval kevesebbet hízott. Most a kétgyermekes édesanya úgy nyilatkozott, hogy bár tudatosan étkezik és odafigyel, szeretné megélni az első 6 hónapot a kisbabájával a lehető legnagyobb meghittségben, majd utána belevág megint az edzésbe és a diétázásba.

Palácsik Lillának sem volt könnyű dolga a szülést követően, bár ő csak 10 kilót hízott várandóssága alatt. Az első 5 kilótól pedig, már a szülést követő napokban megszabadult, azonban pocakjának állapotával továbbra sem volt megelégedve. Így ő már most, a 3 hónapos babája mellett heti háromszor edz otthon. Lilla a diétázásról hallani sem akar, mozgással próbálja újra formába hozni magát.

A riportot a linkre kattintva megtekintheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!