Hogyan öltözködnek a Victoria's Secret modellmamik? - ifaktor
Rosie Huntington-Whiteley

A világszerte híres fehérneműmárka és annak modelljei hatalmas népszerűségnek örvendenek. Ezúttal hoztunk nektek egy összeállítást, melyben megmutatjuk, hogy a fehérneműmárka divatmodelljeit hogyan változtatta meg az anyaság.


Kíváncsi vagy rá, hogy édesanyaként hogyan öltözködik Candice Swanepoel, Gigi Hadid, Rosie Huntington-Whiteley és a többiek?

Candice-nek két kisgyermeke van, de a szőke szépség úgy fest, akárcsak a gyermekei előtt. Sőt, a legtöbb szettje nem éppen 'mamisak'.

Rosie és az akciószínész Jason Statham közös gyermeke, Jack nemrég töltötte be a harmadik életévét. A gyönyörű modell szettjei nagyon vagányak, outfitjei alapján kedvelheti az oversize darabokat.

Gigi kislánya Khai még csak 4 hónapos, így nem csoda, ha a fiatal anyuka öltözködése terén inkább a kényelmet tartja fő szempontnak.

Romee néhány nappal ezelőtt adott életet első gyermekének, de ahogy láthatjuk a szett teljes. Az egyszerű, de nagyszerű elvet követve egy bézs színkombinációs outfitet láthatunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!