Hogyan táplálkozik egy divatmodell? Mihalik Enikő megmutatja - ifaktor

Azt gondolnánk, hogy a világhírű címlaplányok és divatmodellek szigorú diétát követve tudják fenntartani azt a súlyt, illetve alakot, amit elvárnak tőlük a szépségiparban.


Nos, Enikő ételeit látva nem tűnik túl drasztikusnak, sőt ezek a fogások kimondottan nem a koplalást mutatják. Enikő a videó elején elmondja, hogy várandósságát megelőzően is hasonlóakat evett egy nap folyamán, így releváns lehet az elkészített napi menü mindenki számára.

Három főétkezést két napközbeni snackkel egészít ki. Ez esetben a reggeli avokádós 'toast' , az ebéd zöldséges-tonhalas tészta, a vacsora pedig pirított cukkinis-édesburgonya volt. Snack gyanánt gyümölcsöt vagy minden mentes,, vegán müzliszeleteket szokott fogyasztani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!