Hogyan telik egy influnszer napja?- Dragos Karin módra - ifaktor
Karin legutóbbi YouTube-videójában beleshetünk az influnszer lét kulisszatitkaiba és nyomon követhetjük egy napját. Vlogjában megmutatja, hogyan készülnek Instagram-storyk a fizetett hirdetésekről, pr-termékekről és a házuk aktuális állapotát is láthatjuk.


Karin napja egy elsózott bundás kenyérrel indult, majd a nap folyamán két csomagja is érkezett, melyeknek megmutatta tartalmát, illetve azt is, hogy hogyan készül egy Instagram-story a termékekről.

Ellátogattunk vele a házukhoz, melybe már bármelyik pillanatban beköltözhetnek, csak rajtuk múlik, hogy milyen gyorsan végeznek az utolsó lépésekkel. Továbbá adott néhány tippet határidőnapló tekintetében és újabb inspirációkat, ötleteket is elleshettünk házuk belső dizájnját tekintve.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Új reality-t indít a LifeTV

Az új valóságshowt korábban Hajdú Péter vezérigazgató is bejelentette, most pedig megtekinthetjük a műsor első előzetesét is a LifeTV Instagram-oldalán.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!