Hogyan telnek Kovács Ramóna és kisfia Oli napjai Nagy Dani nélkül? - ifaktor

Nagy Dani az Exatlon Hungary Kihívók csapatát erősíti, nem lehet egyszerű felesége Rami dolga, aki otthon maradt a kisfiúkkal. Legújabb YouTube-videójában Rami megmutatja, hogy hogyan telnek a napjaik és mesél egy kicsit arról is hogyan viselik Dani távollétét.


Rami leköltözött erre az időszakra vidékre a szüleihez Olival, így nincsenek egyedül a pesti otthonukban, amíg Dani távol van. A társaság mellett pedig a kertes ház adta lehetőségeket is élvezhetik, amit bőszen kihasználnak.

Rami nagyon hálás a szüleinek, mivel amellett, hogy ott lehetnek, rengeteg segítséget is kap. Például Olivérrel kapcsolatban, aki nagyon koránkelős típus, ezért Rami édesanyja kel reggelente hozzá.


Kitartást kívánunk Ramiéknak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!