Hogyan vált Rubint Rella élelmiszermérnökké? - ifaktor
Rubint Rella mosolyog

Aki esetleg most épp azon stresszel, hogy hogyan áll a szakdolgozatával vagy hogyan fog zajlani az államvizsga, az sorstársa lelhet Rella YouTube-videójában. A fiatal lány kendőzetlenül beszél a legrosszabb napjairól, tapasztalatairól is, nem titkolja, hogy őt testileg és lelkileg egyaránt megviselte olykor a diplomája megszerzése.


Rella részletesen elmesélte, hogy milyen napjai voltak az utolsó néhány hónapban, beszélt mélypontjairól és nehézségeiről. Ahogy a videó elején elmondta, nagyon halogatós típus, így a szakdolgozat megírását és az államvizsgára való készülést sem kezdte el időben, emiatt viszont nagyon stresszesen, borúlátóan, demotiváltan kezdett neki.

A felkészülések előtt kialakított magának egy étrendet és heti 3-5 alkalmas edzéstervet, melyet fel kellett adni az időhiány miatt.

Azt is elmondta, hogy nem tartja magát kimondottan édesszájúnak, de ezekben a hónapokban rengeteg édességet elfogyasztott, aminek következményét az arcbőrén és a mérlegen láthatta. A mélypontok és a nehézségek ellenére felrázta magát vőlegénye, Soma segítségével és megcsinálta. Ma már boldog diplomás élelmiszermérnök.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Ne hagyd ki!