Hollywoodból is akadt már felkérése a hajléktalan művésznek - ifaktor
Richard Hutchins fekete pólóban és baseball sapkában sír

Richard Hutchinsnak hatalmas tervei vannak. A pénz a legapróbb megoldandó feladat.


Néhány hét leforgása alatt, az utcán élő Richard Hutchins, elképesztő tehetségének és a média figyelemnek köszönhetően, rendkívüli hírnévre tett szert. Ezt pedig tovább tetőzi, hogy saját galériára is engedélyt kapott Beverly Hillsben, ahol egy kiállítás – aukció keretein belül, megcsodálhatták az érdeklődők a műveit.

Richard éveket töltött az utcán, miután a saját művészeti stúdiója teljesen leégett. A TMZ-nek adott is egy interjút, ahol Charlie Rocket is jelen volt, aki nem mellesleg 2 Chainz ex-menedzsere, aki egy parkolóban találkozott a férfival.

Charlie azonnal rájött, hogy a férfi rendkívül tehetséges. Mint később kiderült, olyan embereknek is készített festményeket, mint Muhammad Ali, Richard Pryor, vagy Marvin Gaye.

Richardnak az elmúlt években, nem adatott sok jó, ugyanakkor ez egy szempillantás alatt megváltozott. Olyannyira, hogy már meg is tartotta első kiállítását, ahol körülbelül 500 ember vett részt.

Miután az ex-menedzser rájött, hogy mekkora tehetség a férfi, segített neki elkészíteni saját weboldalát, ahol elkezdhette árulni a képeit. Richard elmondása szerint, több mint 200 ezer dollárt, átszámítva 59 millió forintot keresett az eladásokkal.

Ezek után pedig már szerepet is ajánlottak neki egy filmben, úgy hogy Richard eldöntötte, mindent szeretne visszaadni annak a közösségnek, ahonnan jött és akik segítettek neki, hogy az álmai megvalósulhassanak. Most már van rá tőkéje, így ezt akaratának mérten, meg is teheti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!