Hoppá! Ez Iszak Eszti új foglalkozása - ifaktor

A rivaldafényből új vizekre evezett Iszak Eszter, a VIVA TV egykori műsorvezetője. Legújabb hivatásának egy hobbiját választotta.


A nézők 2006 őszén ismerkedhettek meg először Eszterrel, amikor beválogatták a VIASAT3 Topmodell leszek! című reality műsorba. Ezután egyre nagyobb sikereket ért el a szépségiparban: kínai, japán és milánói kifutókon lejtett végig, valamint szerepelhetett a Harper's Bazaar nevű divatlapban is – írja a Femina.

2010-ben került műsorvezetői székbe olyan produkciók háziasszonyaként, mint a Randikommandó, a VIVA Chart Show, vagy a VIVA Trend. Ezt követően az RTL Klub nézői találkozhattak vele a StílusKalauzban és a Kedvencek Magazinban.

Iszak Eszter azóta felhagyott a tévézéssel, és elvégzett egy szívéhez ugyancsak közelálló szakmát: az egykori műsorvezetőből jógaoktató lett. A 32 éves szépség hat évvel ezelőtt ismerkedett meg a sporttal, és olyannyira megszerette, hogy elhatározta, oktatói oklevelet is szerez belőle.

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!