Hoppá! Ez Iszak Eszti új foglalkozása - ifaktor

A rivaldafényből új vizekre evezett Iszak Eszter, a VIVA TV egykori műsorvezetője. Legújabb hivatásának egy hobbiját választotta.


A nézők 2006 őszén ismerkedhettek meg először Eszterrel, amikor beválogatták a VIASAT3 Topmodell leszek! című reality műsorba. Ezután egyre nagyobb sikereket ért el a szépségiparban: kínai, japán és milánói kifutókon lejtett végig, valamint szerepelhetett a Harper's Bazaar nevű divatlapban is – írja a Femina.

2010-ben került műsorvezetői székbe olyan produkciók háziasszonyaként, mint a Randikommandó, a VIVA Chart Show, vagy a VIVA Trend. Ezt követően az RTL Klub nézői találkozhattak vele a StílusKalauzban és a Kedvencek Magazinban.

Iszak Eszter azóta felhagyott a tévézéssel, és elvégzett egy szívéhez ugyancsak közelálló szakmát: az egykori műsorvezetőből jógaoktató lett. A 32 éves szépség hat évvel ezelőtt ismerkedett meg a sporttal, és olyannyira megszerette, hogy elhatározta, oktatói oklevelet is szerez belőle.

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!