Hoppá: ezt az autóját adja el Ambrus Attila - ifaktor
Attila elmondása szerint a TV2-es Ázsia Expressz forgatása alatt szeretett bele a platós „szörnyetegbe", amelyet ugyan imád és szeret, mégis megválik tőle.


Az eladásról szóló bejegyzésében megosztotta a linket is, amelyen a gépjárművet árulja. A kifejezetten újnak mondható (2017-es) járgányt összesen 9 500 000 Ft-ért árulja. És hogy, ezért az összegért mit kapunk? Nos, amellett hogy „A Viszkis" autóját, sok egyéb extra is a markunkat ütheti.

Az autó „full extrás", így minden elképzelhető plusz van benne a bőrüléstől, a navigáción keresztül egészen a fűthető ülésekig – tényleg minden. Attila főleg munkába használta az autót, céges járműként - valószínűleg a kerámiák fuvarozására, noha az kutyusait ezzel hordta néha.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!