Itt az első fotó a Sztárban Sztár leszek! új mestereiről - ifaktor
Köllő Babett, Majka, Pápai Joci, Tóth Gabi
A Sztárban Sztár leszek! első évada 2019-ben volt és osztatlan sikert aratott, hiszen a klasszikus sztárokat felvonultató műsor helyett egy tehetségkutató alakult a műsorból.


A műsor házigazdája - már megszokott módon - Till Attila lesz, aki meg is osztott egy képet az Instagram-oldalán az új mestergarnitúráról.

A műsorban a klasszikus Sztárban Sztárral ellentétben civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket. Aki mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen hozza az ikonikus külföldi és hazai előadókat, elnyerheti a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet és a fődíjat.

A 2019-es első évad mesterei közül csak Tóth Gabi és Pápai Joci maradt a csapatban. Bereczki Zoli mellett Horváth Tomi is távozott – a TV2-es botránya miatt ez nem volt meglepő –, de az mindenkit meglepett, hogy a csatorna szakított a hagyományosnak mondható: három férfi, egy női ítész felálláson, így két női mester kapott helyett az asztalnál. Tóth Gabi és Köllő Babett személyében két – a TV2 nézőinek – ismert arcot láthatunk majd, akárcsak Pápai Joci és a majdnem távozó Majka személyében, aki végül – minden jel szerint – marad a csatorna kötelékében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!