Till Attila kiállt a kormány melegellenes törvényei ellen? - ifaktor
pápai joci és till attila

Tilla a két nagy kereskedelmi csatorna közül annak az arca, amely inkább kormány közeli beállítottságú, mint sem. Ennek ellenére most egy elrejtett üzenettel álhatott ki a melegellenes-törvények elszenvedői mellett.„Anyám és a feleségem sem szeret vasalni, úgyhogy megszoktam ez az én feladatom! A gyerekek azt tekintik természetesnek, amit otthon a szülőktől látnak. Ha azt látják, hogy mindkét szülő részt vesz a házimunkában, nem számít, hogy milyen neműek a gyerekek, nekik is ez lesz természetes, ha felnőnek. Illetve nem befolyásolja az adott házimunka típusa, hogy ki végezheti el. Például Apa is süthet-főzhet vagy vasalhat; Anya is barkácsolhat vagy kicserélheti a villanykörtét."

– írta Till Attila és a kiemelt mondat jól tükrözi, hogy a magyarországi LMBTQ-közösségtől megvont – pl. örökbefogadási jog az egynemű párok esetében – jogok Tillának sem feltétlenül tükrözik az értékrendjét.

Hiszen, ahogy egy gyermek megszokhatja – így számára normális –, hogy apa főz, mos, takarít, míg anya mondjuk barkácsol, úgy azt is könnyedén megszokhatja, hogy két apukája van – ahogy például a népszerű influenszer Pál Marciék esetében.

Ráadásul Tilla a bejegyzését a mostani pedofiltörvénnyel együtt elfogadott, homoszexualitás megjelenítésére is kiterjedő törvényjavaslat megszavazásának napján posztolta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!