2 Szűz férfi, akik mellett nem lehet szó nélkül elmenni - ifaktor
Szűz csillagtérkép lila háttérrel
Szervezettek, okosak és nagyszerűek abban, hogy gyakorlati megoldásokat találjanak a felmerülő problémákra.


Figyelmesek, alkalmazkodóképesek és rendkívül hatékonyak, így nem meglepő, hogy sok Szűz a szórakoztatóiparban köt ki, vagy akár humanitárius munkában vesz részt, ahol jól jön a soha véget nem érő belső lendületük és a kitartásuk, hogy a projekteket sikeresen véghez vigyék. Nem árt azonban észben tartani, hogy a Szüzek nem játszadoznak, ha a dolgok megvalósításáról van szó. Szeretik tartani magukat a saját rutinjukhoz és ragaszkodnak a tervükhöz, ezért ha spontán módon szeretnéd meglepni őket, érdemes előbb belelesni a naptárukba.

Harry herceg

Ha őszinteségről és egyenességről van szó, Harry herceg - akinek szeptember 15-én van a születésnapja - tipikus Szűznek tekinthető. Akár az emlékiratait böngésszük, akár az Oprah Winfrey-vel folytatott hírhedt beszélgetésre gondolunk, egyértelműen kiderül, hogy Harry nem zárkózik el attól, hogy belemerüljön élete részleteibe, ha úgy érzi, hogy ezzel segíthet másoknak. Bátran szólal meg a számára fontos ügyekben, például amikor a mentális egészséget helyezte előtérbe, miközben megosztotta a terápiával kapcsolatos tapasztalatait. A The Me You Can't See egyik epizódjában őszintén beszélt ennek fontosságáról: "Ezért vagyok most itt. Ezért van most itt a feleségem. Terápia nélkül, és a munka elvégzése nélkül nem tudnánk ezt kibírni". Emellett, mint szerető apa és férj, a Szűz jegye, a lojalitás is tökéletesen megvan benne.

Nick Jonas

Nick Jonas szeptember 16-án született, így nem meglepő, hogy gyakran megmutatja sztoikus, felelősségteljes és megbízható Szűz oldalát, különösen akkor, ha a karrierjéről van szó. Az egyik nagyon is szűz jegy, amit a Jonas testvér megmutat, az a válogatós hajlam. Nem arról híres, hogy lejjebb adna a mércéből, ha a munkájáról van szó, vagy arról, hogy kivel akarja eltölteni az életét. Emellett szuper önzetlen, és mindig foglalkozik a rajongókkal, mint például amikor félreállt, hogy meglepjen valakit, akit Jonas Brothers pólóban látott. Ráadásul, ahogyan azt slágerdalai, memoárjai és a Chasing Happiness című dokumentumfilmje is bizonyítja, nem fél keményen dolgozni, ha az álmai megvalósításáról van szó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!