Kire hasonlítasz A nagy pénzrablásból a horoszkópod alapján? - ifaktor
A nagy pénzrablás színészei mezítláb sétálnak a zebrán piros overálban, fekete felsőben

Lássuk, hogy melyik karakterre hasonlítasz a leginkább a Netflix egyik közkedvelt sorozatából, A nagy pénzrablásból, a horoszkópod alapján. Első rész.


Kos - Professzor 

Ha a Kos jegyében születtél, akkor te a sorozat karakterei közül a leginkább a Professzorra hasonlítasz. Az nem is kérdés, hogy A nagy pénzrablásban senki sem rendelkezik olyan vezetői képességekkel, mint amilyenek a Professzornak vannak. Zseniális taktikus, aki a legtöbb Koshoz hasonlóan nagyon megfontoltan cselekszik.

Bika - Lisszabon

Ha a sorozat karakterei közül a leginkább Lisszabonnal tudtál azonosulni, akkor nagy valószínűséggel Bika vagy. Lisszabon, azaz Raquel Murillo egy hihetetlenül erős karakter, aki képes túlélni és boldogulni a férfiak uralta világban.

Ikrek - Denver

Ha az Ikrek jegyében születtél, akkor te leginkább Denverre hasonlítasz. Denver karaktere számos Iker jegyet mutat a sorozatban. Például határtalan energiáját és láng elméjét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!