Kire hasonlítasz A nagy pénzrablásból a horoszkópod alapján? - ifaktor
A nagy pénzrablás színészei mezítláb sétálnak a zebrán, piros nadrágban és fekete pólóban

Lássuk, hogy melyik karakterre hasonlítasz a leginkább a Netflix egyik közkedvelt sorozatából, A nagy pénzrablásból, a horoszkópod alapján. Harmadik rész.


Mérleg - Stockholm

Ha Mérleg a csillagjegyed, akkor te leginkább Stockholmra hasonlítasz a sorozatból. Stockholm már az elejétől kezdve egy kedves és vidám hangulatú ember volt, annak ellenére is, hogy túszként láthattuk az első évadban. Empatikus természete egyértelműen a Mérleg csillagjegyre jellemző.

Skorpió - Tokio

Ha úgy érezted, hogy a sorozat szereplői közül te Tokióra hasonlítasz a leginkább, akkor nagy valószínűséggel Skorpió vagy. Tokióra egyértelműen ráhúzható a Skorpió szinte összes tulajdonsága. Intenzív a karaktere, gyakran képtelen uralkodni saját magán és irtó robbanékony. Ezek mellett nagyon szenvedélyes és érzéki is, ha kell.

Nyilas - Rio

Ha a Nyilas jegyében születtél, akkor a sorozatból Rióra hasonlítasz a leginkább. Bár sokszor gyerekesnek tűnhet Rio, ennek ellenére zseniális elméjének köszönhetően számtalanszor került ki a csapat a bajból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!