Kire hasonlítasz A nagy pénzrablásból a horoszkópod alapján? - ifaktor
A nagy pénzrablás színészei mezítláb sétálnak a zebrán piros nadrágban és fekete pólóban

Lássuk, hogy melyik karakterre hasonlítasz a leginkább a Netflix egyik közkedvelt sorozatából, A nagy pénzrablásból, a horoszkópod alapján. Negyedik rész.


Bak - Palermo

Ha a Bak csillagjegyében születtél, akkor te leginkább Palermóra hasonlítasz. Palermo sokszor hiúnak és önzőnek tűnhet, azonban megmutatta lágy oldalát is, mikor egy másik szereplővel láthattuk csókolózni.

Vízöntő - Bogotá

A leginkább Bogotára hasonlítasz, ha a vízöntő jegyében születtél. Az egyik legtitokzatosabb karakter, az Bogotá. Még nem sok derült ki róla, azonban az már egyértelművé vált, hogy ő egy Vízöntő. Magas szintű művészeti tehetséggel büszkélkedhet és kreativitásának köszönhetően bármilyen helyzetben megállja a helyét.

Halak - Moszkva

Ha a Halak jegyében születtél, akkor te leginkább Moszkvára hasonlítasz. Denverrel való kapcsolatában látható volt, hogy Moszkva remek apuka. Soha nem ítélkezett és mindig hajlandó volt hallgatni másokra. Denver mellett pedig Rioval és Tokioval is atyai szerepet töltött be.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!