Bak - ifaktor
Most megtudhatod, melyik háziállat illik a csillagjegyedhez

Ha éppen azon gondolkozol, milyen házi kedvencet válassz az otthonodba, akkor ezzel a cikkel megkönnyítjük a helyzetedet. Ugyanis most megtudhatod melyik háziállat illik a csillagjegyedhez és miért.Kos

mastiff kutya a szabadban

Instagram/ @insta_dog

A kosok szeretnek irányítani, határozott fellépésükkel jól tudnak megtanítani egy állatot nemcsak a helyes viselkedésre, de különböző trükkökre is. Hozzájuk egyértelműen egy nagy termetű, hűséges kutya passzolna a legjobban.

Bika

Ny\u00fal a k\u00e9zben

Instagram/ @sosity_regi

A bikák szeretik a kiszámíthatóságot, így számukra nem megfelelő egy olyan házi kedvenc, aki a szabadon mozogva a lakásban esetleg kárt okozna, így nekik a tökéletes kisállat a nyúl.

Ikrek

boh\u00f3chalak az akv\u00e1riumban

Instagram/ @fish

Az ikrek jegyűek folyamatosan úton vannak, így nehezebb számukra egy háziállat gondos eltartása. Számukra, olyan élőlény kell, amely könnyen kezelhető, etethető, mint például egy halacska.

Rák

k\u00e9t beng\u00e1li macska

Instagram/ @urbanlionbengal

A rákok igazán gondoskodó csillagjegyek. Számukra semmilyen állatfaj tartása nem okozna gondot, sőt kikapcsolja őket, ha gondoskodhatnak kis kedvencükről, ezért nekik egy kiscicát ajánlunk, amely dorombolással és bújással hálálja meg a törődést.

Oroszlán

tacsk\u00f3 k\u00f6ly\u00f6k

Instagram/ @insta_dog

Az oroszlánok nemcsak az állat belső tulajdonságait figyelik meg, hanem külsőjét is. Szívesen választanak akár egy fajtiszta kutyát, amellyel eljárhatnak versenyekre is. Számukra is a kiskutyát javasoljuk, de a kosokkal ellentétben nekik mindenképpen egy nyugodtabb, szelídebb fajtát.

Szűz

h\u00e1rom ara papag\u00e1j

Instagram/ @parrotloversig

A szűzek az egyik legprecízebb jegy, főleg akkor, ha állattartásról van szó. Gondosan megtervezik, hol lesz a kisállat helye, melyik tápot fogják neki venni és hogy hogyan építik bele napi rutinjukba. Számukra egy könnyen alkalmazkodó kisállat javasolt, mint a papagáj.

Mérleg

yorki kiskutya be\u00f6lt\u00f6ztetve, napszem\u00fcvegben

Instagram/ @insta_dog

A mérlegek nehezen választanak az kiskedvencek közül, de ha sikerül, akkor egy életre megszeretik őket. Számukra egy olyan kis termetű kutyus a megfelelő, amelyet könnyen be tudnak rakni a táskájukba és bárhova magukkal vihetik, mint például egy yorki vagy egy csivava.

Skorpió

k\u00e9kes z\u00f6ld k\u00edgy\u00f3

Instagram/ @animals_geolife

A kíváncsi skorpiókat egyből képes elvarázsolni egy különleges külsejű hüllő. Így számukra a tökéletes választás valamilyen egzotikus külsejű állat, például egy leguán vagy akár egy kígyó.

Nyilas

lovak a mez\u0151n

Instagram/ @animals_geolife

A nyilasok már csak nevükből adódóan valószínűleg könnyen kitalálják, hogy melyik háziállat a nekik megfelelő. Igaz ebben az esetben az állat eltartása kapcsán ők vannak a legnehezebb helyzetben, ugyanis számukra a ló az ideális kedvenc. Tökéletes számukra, mert nemcsak sportolnak, de a természetben is lehetnek vele egyszerre.

Bak

s\u00fcn az avarban

Instagram/ @happy_moments_photography__

A bakok odavannak az extrém, megszokottól eltérő dolgokért, így, ha háziállatról van is szó biztosan örülnének egy aranyos kis sünnek.

Vízöntő

tengerimalac a mez\u0151n

Instagram/ @veterinarska_apoteka_nikolic

A vízöntők híresek sokszor érzelemmentes hozzáállásukról, azonban egy kis szeretetgombócnak, mint a tengerimalac ők sem tudnának ellenállni.

Halak

tekn\u0151s a tengerben

Instagram/ @animals_geolife

A halak a rákokhoz hasonlóan nagyon gondoskodóak. Szinte bármilyen kóbor állatot befogadnának. A halak számára viszont mindenképpen egy kétéltű vagy egy víziállat lenne a megfelelő. Mi most az ékszerteknőst javasoljuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!