9 Bak híresség, akivel tuti, hogy barátkozni akarsz majd! - ifaktor
9 Bak híresség, akivel tuti, hogy barátkozni akarsz majd!

Tudtad, hogy legimádnivalóbb celebek közül néhányan a Bakok csapatát erősítik?


Mi a közös Timothée Chalamet-ben, Danzel Washington-ban és Michelle Obamában? Azon kívül, hogy mindannyian fantasztikus vacsoravendégek lennének, mindhárman Bak csillagjegyű hírességek. December 22-től január 19-ig mindannyian egy kicsit motiváltabbak és egy kicsit óvatosabbak leszünk - és mindez a Bak jegyének köszönhető.

A Bak főként arról ismert, hogy nagyon szabálykövető, de a Bak tulajdonságai közé tartozik az is, hogy rendkívül ambiciózus, érett és gyakorlatias. Föld jegyűként természetüknél fogva nagyon földhözragadtak, és inkább szűk társaságban érzik jól magukat. Az érzelmeiket is mindig kordában tartják; egyesek elsőre talán ridegnek találják őket, de ez csak azért van, mert nem osztanak meg mindent mindenkivel, de nincs is annál nagyobb megtiszteltetés, ha egyszer beengednek a privát szférájukba. Az iskolában mindig őket jelölték ki sorvezetőnek - felnőttként pedig gyakran ők azok a barátok, akik azért felelnek, hogy mindenki rendben hazaérjen.

Most, hogy tisztában vagy a csillagjegy meghatározó tulajdonságaival, lássuk, kik azok a Bak-hírességek, akik az igazán példaértékű barátoknak minősülnek.

Michelle Obama

Az egykori First Lady bolondos poszttal köszöntötte Instagramján az újévet – a fotón férjével, Barack Obamával egy vicces partyszemüvegben pózolnak, a képhez pedig az alábbi szöveget írta: „Boldog új évet kívánunk a párommal! 🎉🥳 Boldogsággal, szeretettel és jó egészséggel teli évet kívánok mindenkinek.” Hát nem imádnivalóak?

Kate Middleton

Az egyik leghíresebb Bak nő egyben az egyik legattraktívabb is. És bár Cambridge hercegnéje a királyi szabályok betartásának királynője, mégis eléggé földhözragadtnak tűnik ahhoz, hogy számára ez ne okozzon problémát.

Denzel Washington

Ha eredményességről van szó, a Bakok (és egyébként mindenki más is) jogosan néz fel Washingtonra, akit kilenc Oscar-díjra jelöltek (egyszer meg is nyert), emellett pedig tehetséges rendező és producer is. Szeretünk, Denzel!

Timothée Chalamet

A híres Bak férfiak közül kevesen hódították meg annyira az internet szívét, mint Timothée Chalamet. A fiatal színész testében egy öreg lélek lakik, ami tipikus Bak-tulajdonság.

Diane Keaton

Gondolkodtál már azon, hogy Diane Keaton-nak miért van divategyenruhája? A Bakok nem tudnak olyan dolgokkal foglalkozni, mint a szettjeik összeállítása, ráadásul ő egyszerűen annyira ikonikus, hogy nincs is értelme bármin változtatnia.

Mary J. Blige

Az énekes Maxwell egyszer így nyilatkozott egykori turnétársáról a Complexnek adott 2016-os interjújában: "Ő egy Bak, ismeri a szakmát. Sokáig kitart, tudja, mi a helyzet".

Bradley Cooper

A Bak hírességek úgy tűnik, egymásra találnak: Cooper volt barátnője, Irina Shayk is ebben a jegyben született (1986. január 6.). Bradley szexi, magával ragadó, és elképesztően tehetséges. Miatta megéri imádni a Bakokat!

Kate Moss

A szupermodell talán inkább szabályszegőnek tekinthető, ami ellentéte alapvetően a Baknak.

Kate egyébként még mindig bomba formában van, melyet novemberben közzétett Instagram fotója is hűen tükröz. Le a kalappal előtte!

John Legend

Legend mindössze 39 évesen szerezte meg a nehezen elérhető EGOT-ot (azaz Emmy-, Grammy-, Oscar- és Tony-győzelmet), ezzel ő lett az egyik legfiatalabb sztár, akinek ezt sikerült összehoznia. Érthető, hisz ez a pasi egyszerűen szenzációs!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!