Legendás filmkarakterek, akik tagadhatatlanul igazi Bakok! - ifaktor
Legendás filmkarakterek, akik tagadhatatlanul igazi Bakok!

Javában tart a Bak szezon! A Bakok december 22. és január 19. között születnek, és az állatöv földi eleméhez tartoznak – amit mi sem tükröz jobban, minthogy mennyire két lábbal állnak a földön, amikor az álmaik megvalósításáról van szó.


A Bak a tizedik asztrológiai állatövi jegy a tizenkét állatövi jegy közül, és a Capricornus, a szarvasbika csillagképből ered. A mai csillagjegy-rovatunkban összeállítottunk egy listát azokról a filmszereplőkről, akikkel szinte minden Bak azonosulni tud. Gondoltad volna, hogy ők is a Bakok imádnivaló csoportját erősítik?

Salt ügynök - Evelin Salt

Salt egy olyan gyilkossággal vádolták meg, amit nem ő követett el, és felültették, hogy magára vállalja a felelősséget, ám ő rendíthetetlen volt, és sikerült elmenekülnie az őt üldözők elől. Elszántan és leleményesen dolgozik, így elkerüli, hogy elfogják, miközben egyszerre bizonyítja ártatlanságát, és megtalálja az embereket, akik az egész mögött állnak.

Batman

Batman makacs, elszánt és minden helyzeten képes felülkerekedni. Mint egy igazi Bak, elég találékony ahhoz, hogy egyedül dolgozzon, és elég tapasztalt ahhoz, hogy egy csapat fontos része legyen.

A pláza ásza - Paul Bart

Lehet, hogy nem zsaru, de nagyszerű munkát végez, hogy megvédje a bevásárlóközpontját a külső veszélyektől, és mindezt stílusosan teszi. Vicces és szerethető személyisége folyton kellemetlen helyzetekbe hozza, ám a végén természetesen minden jól alakul.

Indiana Jones

Indiana Jones több okból is vitathatatlanul a Bakok egyik tankönyvi példája. Lehet, hogy nem ő a legnagyobb vagy legerősebb régészprofesszor, de ő az egyik legelkötelezettebb ember a szakmája iránt, és a tapasztalata olyan helyekre is eljuttatta a világban, amiről még csak nem se mernénk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!