Bikaként így passzolsz a többi csillagjegyhez - ifaktor
Bikaként így passzolsz a többi csillagjegyhez
Te is a Bikák táborát erősíted? Akkor ez a cikk neked szól! Most megmutatjuk, hogyan illeszkedik a földhözragadt, érzéki - és oké, olykor vadul makacs - Bika a 12 csillagjegyhez.


A földi jegy, a Bika, amelyet a romantikus Vénusz, a szerelem, a szépség és a pénz bolygója ural, a csillagjegyek közül a legnagyobb élvezetkereső. A Bikák imádnak mindent, ami művészi és romantikus.

A Bikák arról is ismertek, hogy szeretik a hosszadalmas, tartalmas előjátékkal tarkított szeretkezést. A Bika számára a játék lényege az, hogy nem kell sietni, még akkor sem, ha dühösek, vagy épp nincsenek a legjobb passzban. Mégis, mint a föld jegyűek egyik képviselője, szeretnek ragaszkodni a bevált és megszokott dolgokhoz, amivel jogosan érdemlik ki hírnevüket, mint a legeltökéltebb, legkitartóbb jegy.

A Bikához, azaz a Második Házhoz tartoznak az anyagi javak, hogy hogyan kezeled a jövedelmed és hogyan érzel a pénzkereséssel kapcsolatban, a tulajdonságok, amelyeket magadban és másokban értékelsz, valamint az, hogy hogyan éled meg a közvetlen környezetedet és az öt érzékszervedet.

Ha hasonlóan pragmatikus, türelmes és luxusszerető vagy, akkor valószínűleg jól fogsz kijönni egy Bikával.

Íme, a Bika kompatibilitása mind a 12 állatövi jeggyel.

Bika és Kos - problémás pár

A kardinális tűzjegy, a Kos csupán egy jegyre van a Bikától, ami egy kis nyugtalanságot okoz. A Bika inkább lassan halad az életben, és mind az öt érzékszervén keresztül szívja magába az információkat, valamint hosszú gyújtózsinórral rendelkezik, így túlságosan gyorsnak találhatja a Kost. A Kost frusztrálhatja a Bika nehézkes tempója, és az, hogy inkább ragaszkodik a jól bevált tapasztalatokhoz, mint az új lehetőségekhez. De ha nyitottak arra, hogy egymás szemüvegén keresztül lássák a világot, a Kos segíthet a Bikának kijutni a rögös útról, amibe belekerült, míg a Bika megmutathatja a Kosnak, hogy a lassítás jó, aminek köszönhetően meg tudja élni a pillanatot.

Bika és Bika kompatibilitás

Két Bika abszolút a mennyben teremtetett páros lehet, mivel egyformán szeretik hajszolni az élvezeteket, imádják a művészetet és szeretik előtérbe helyezni a kényelmet. Gyakorlatias játéktervet dolgoznak ki az előrejutás érdekében, és - ami talán a legfontosabb - visszafogott tempóban haladnak együtt az úton jóban és rosszban. Az egyetlen dilemma itt az, hogy ebben a párosításban kétszer annyi makacs, megrögzött energia van, így ha egyik Bika sem hajlandó legalább egy kis kompromisszumra, akkor nem biztos, hogy működni fog a dolog.

Bika és Ikrek kompatibilitás

A változékony levegő jegyű Ikrek és a Bika talán nem tűnik jó párosnak, hiszen az utóbbi megfontolt és határozott, míg az előbbi folyton ezer fokon ég és a változás megrögzött híve. Bármennyire is meglepő lehet, ők ketten - akik egy jegyre vannak egymástól, rengeteget taníthatnak egymásnak, ha nagyon akarnak. Az egész arról szól, hogy megtalálják az egyensúlyt aközött, hogy kellő biztonságot (a Bika fő célja) és szabadságot (az Ikrek lételeme) kínáljanak egymásnak.

Bika és Rák kompatibilitás - ideális párosítás

A bíboros vízjegyű Rák és a Bika két jegyre állnak egymástól, ami barátságos, laza kapcsolatot tesz lehetővé. Valójában ez a két jegy alkotja az egész állatöv egyik legédesebb, leginkább összeillő párosát. A Bika lassú, biztonságszerető kisugárzása harmonizál a Rák szívből jövő, otthonülő személyiségével. Mindketten eredendően gondoskodóak, hűségesek, és szívüket-lelküket beleadják egy kapcsolatba.

Bika és Oroszlán

A tűzjegyű Oroszlán három jegyre van a Bikától. Mindkét jegy végtelenül hűséges a hozzá közel állókhoz, és nagyra értékelik a kényelmet, a luxust és a biztonságot. Hasonló személyiségüknek köszönhetően egyiküknek sem okoz gondot a határozott kiállás, és mindketten hajlamosak arra is, hogy kössék az ebet a karóhoz, és nem hajlandóak változtatni, ha egyszer már állást foglaltak. Rugalmasság és kompromisszumkészség híján ők ketten úgy érezhetik, hogy az önfejűség útjába állhat a kapcsolatuk kiteljesedésének.

Bika és Szűz - ideális párosítás

A Szűz, a változékony földjegy és a Bika négy jegyre vannak egymástól. Mindketten földhözragadtak és gyakorlatiasak. Mindketten szívesen gondozzák és teremtik meg a nyugodt otthont és kapcsolatot, a Vénusz uralta Bika szépít, míg a Merkúr uralta Szűz előkészít, tervez és szervez. Együtt produktív, stabil és érzéki párost alkotnak.

Bika és Mérleg

A kardinális légjegyű Mérleg és a Bika öt jegyre állnak egymástól. A Bika régimódi, otthonülő típus, aki nehezen változtat a hétvégi tervein, míg a Mérlegek egyik buliból vagy eseményről a másikba ugrálnak, megélve az adott program minden pillanatát. Ami megmentheti ezt a párt: közös uralkodójuk, a Vénusz. Mindketten a művészet, a luxus és a romantika szerelmesei. Ha tehát a Bika képes rugalmasabban állni a dolgokhoz, a Mérleg pedig tiszteletben tartja a Bika bevált hagyományait, megtalálhatják a módját annak, hogy közösen írjanak egy szívhez szóló történetet.

Bika és Skorpió

A Skorpiót és a Bikát hat jegy választja el egymástól. Vagy úgy érzik majd, hogy kiegészítik egymást, vagy arra a következtetésre jutnak, hogy külön utakon kell járniuk. Bár mindketten érzékiek, a Bika gyakorlatias és földhözragadt, míg a Skorpiót gyakran elragadják az érzelmei. A jó hír az, hogy a Bika stabilitást nyújthat a Skorpiónak, míg a Skorpió segíthet a Bikának, hogy jó úton haladjon a lelki béke elérése érdekében. Végső soron, ha egyikük sem hajlandó alkalmazkodni, zsákutcában találhatják magukat.

Bika és Nyilas

A tűzjegyű Nyilas és a Bika öt jegyre vannak egymástól, ami a legjobb esetben is zavarhoz, legrosszabb esetben pedig viszályhoz vezethet. Ebben a két jegyben egyszerűen nincs sok közös vonás. A Bika tökéletesen elégedett azzal, ami van - és valójában sokkal jobban is szeretné -, ha otthon ülhetne, finom ételeket sütögethetne és a legkényelmesebb pulóverében lustálkodhatna, míg a Nyilas meg akarja ismerni a világot, megújítani az útlevelét, és szemrebbenés nélkül felugrani a következő repülőre. A Bika megtaníthatja a Nyilasnak, hogy földhözragadtabb és gyakorlatiasabb legyen, míg a Nyilas ki tudja rángatni a Bikát az önfeledt rutinjából, de általában véve talán nehezen tudnak szinkronba kerülni.

Bika és Bak

A kardinális földjegy, a Bak négy jegyre van a Bikától, amelyet az édes, párkapcsolat-irányító Vénusz ural, vagyis a kettőjüké egy csodálatos, harmonikus kapcsolat lehet. Mindketten szeretnek sok időt szánni a céljaik elérésére, a szabadidejüket kertészkedéssel töltik, vagy szorgalmasan dolgoznak azon, hogy még jobb pénzügyi helyzetben legyenek. A Bika egy kicsit lusta lehet a Baknak, míg a Bak egy kicsit túl szigorú lehet a Bikának, de általában véve nagyon jól megértik egymást.

Bika és Vízöntő - problémás pár

A levegő jegyű Vízöntő három jegyre van a Bikától. Mind a Vízöntő, mind a Bika bizonyos mértékig pokolian ragaszkodik ahhoz, hogy a világot a saját szemszögéből lássa, ami megnehezítheti, hogy egy hullámhosszra kerüljenek. És míg a Bika, akit az élvezetet kereső Vénusz ural, egy kicsit lassú tempójú, otthonülő típus, addig a Vízöntő, akit az elektromossággal teli Uránusz ural, ki akar mozdulni a komfortzónájából. Mégis, ha ők ketten hajlandóak figyelembe venni a másik nézőpontját, akkor rájönnek, hogy bármit el tudnak érni, amit párként elhatároznak.

Bika és Halak

A változékony vízjegyű Halak két jegyre van a földhözragadt Bikától, ami természetes, baráti köteléket teremthet. Mindkét jegy szereti a nyugalmat, előnyben részesítik a kényelmet és szeretnek időt szánni a másikra. A Vénusz által uralt Bika kapcsolatközpontú, ami jól párosul a Neptunusz által vezérelt Halak azon hajlamával, hogy a hozzá közelálló emberekért bármit megtennének. Az egyetlen alkalom, amikor összezördülhetnek az, ha a Bika nehezen alkalmazkodik a másikhoz, és a Halakat frusztrálja, hogy a Bika a szellemi dolgok helyett a testi kapcsolatra helyezi a hangsúlyt.

Akár magabiztossá tett, akár kiborított, amit olvastál, ne feledd, hogy bármennyire is kompatibilisnek - vagy nem kompatibilisnek - tűnsz a partnereddel vagy a potenciális szerelmeddel, a napjegyek kompatibilitása csak egy kis szelete az egész tortának. A legpontosabb képet, hogy összeillesz-e a másikkal, akkor fogod megkapni, ha megnézed a teljes születési horoszkópodat. Ha valaha is kísértésbe esnél, hogy a Bikát unalmasnak és makacsnak tartsd, nézd meg a saját születési horoszkópod, amely 12 házra van felosztva, és mindegyikét a 12 jegy egyike uralja. Mindenkiben - igen, még benned is - van némi keményfejű Bika-energia.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!