Hogyan hat a 2022-es Bika szezon a többi csillagjegyre? - ifaktor
Hogyan hat a 2022-es Bika szezon a többi csillagjegyre?

A nyíló virágoknak és az egyre hosszabbodó nappaloknak köszönhetően talán te is sokkal szívesebben töltöd az időd a szabadban. Végre betoppant a Bika-szezon, és azért van itt, hogy megtanítson minket arra, hogy türelmesebbek legyünk.


Ahogy a tulipánok és nárciszok nevelésére, úgy a célkitűzéseink megfogalmazására és a céljaink eléréséhez is rengeteg türelemre van szükség. A Kos-szezon nyüzsgése alatt elültetted a magokat, most itt az ideje, hogy hátradőlj, és hagyd, hogy az univerzum tegye a magáét. Ha kíváncsi vagy, hogy a 2022-es Bika-szezon hogyan hat a csillagjegyedre, görgess lejjebb!

A következő négy hét a fokozatos változásokról, a türelemről és a fókuszálásról fog szólni. Mivel a Bika hatással van mind a romantikus énünkre, mind a pénzügyeinkre, számítsunk arra, hogy fokozottan összpontosítunk a spórolásra és arra, hogy újra elkötelezzük magunkat azok mellett az emberek mellett, akik a legfontosabbak számunkra, beleértve önmagunkat is.

A Bika időszaka a kényelemről és a stabilitásról szól, amire a Kos évszak kaotikus rohanása után nagyon is szükség van. Ez a földi jegy az értékek és a pénzügyek második házát uralja, és bár jelen van a tékozlásra való késztetés, ez egyúttal jó alkalom arra is, hogy elgondolkodj azon, mi igazán fontos számodra, és többet törődj azokkal a dolgokkal, amik valódi értéket hoznak az életedbe. A Bika nagyszerű motiváló erőt nyújt, hogy elvégezzük a dolgainkat, így ez az időszak ideális arra, hogy befejezzük a félbehagyott projekteket. A Bika évszaka remek alkalom arra is, hogy végre kicsit magaddal is foglalkozz.

Kos (március 21 - április 19)

Itt az ideje, hogy előtérbe helyezd a pénzügyeidet, Kos. Kicsit elkényelmesedtél és a pazarlás útjára léptél az utóbbi időben? Valószínűleg most érdemes felülvizsgálni a kiadásaidat és a költségvetésedet. Az elmúlt évszakban az önazonosságon volt a hangsúly. Most itt az ideje, hogy visszazökkenj, és normális egyensúlyt teremts a pénz és az anyagi javak tekintetében. Bár a Bika-szezonban a költekezés és a költekezés iránti vágy minden eddiginél erősebb lesz, a legjobb, ha a biztonság megteremtésére és a megtakarításra összpontosítasz.

Bika (április 20. - május 20.)

Kedves Bika! Itt az ideje, hogy végre kilépj a komfortzónádból. Hirtelen azon kaphatod magad, hogy új határokat állítasz fel magadnak, és egy érdekes, kísérletező üzemmódba kapcsolsz. Az elmúlt hónapokban jelentős változásokra törekedtél az életedben, és a Bika-szezon asztrológiája nagy döntések meghozatalára késztet. Az utóbbi időben megpróbáltál mindenkinek mindent megtenni, amire vágyott, ám ez a hónap arról szól, hogy ismét önmagadat helyezd előtérbe.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Készülj fel arra, hogy ebben az időszakban a spirituális oldalad kerül előtérbe, Ikrek. Ez az évszak a tudatalattid és az álmaid felfedezéséről szól. Vezess álomnaplót, és figyelj az univerzum által küldött jelzésekre. Légy nyitott és figyelj azokra a jelekre, amelyek arra utalhatnak, amik az elmúlt hónapokban foglalkoztattak. Az álmaidon és a tudatalattidon keresztül tisztán láthatod a kapcsolataidat is. Ez egy jó időszak a meditációra és a spirituális gyakorlatotokra való összpontosításra.

Rák (június 21. - július 22.)

Hogyan alakulnak mostanában a barátságaid? A múlt hónap hatalmas változást jelentett a karrieredben, ebben a hónapban pedig ez az energia a társadalomhoz való kapcsolódásod felé tolódik el. Lehet, hogy nem igazán szeretsz a reflektorfényben állni, de van némi esély arra, hogy új kapcsolatokat alakíts ki másokkal. Fogadd el a társasági pillangóéletet, és légy nyitott az új lehetőségekre is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Az elmúlt időszak a mulatásról szólt, Oroszlán, de most már ideje munkához látni. Ez a hónap segít abban, hogy megvizsgáld, milyen szakmai úton haladsz, ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy elégedett vagy-e azzal az iránnyal, amerre haladsz. Arra számíthatsz, hogy nagyon elfoglalt leszel a munkahelyeden, de az áldozatos munka meghozza gyümölcsét. Koncentrálj továbbra is a minőségi munka előállítására, és ne félj sütkérezni a jól megérdemelt dicsőségben, amit a kemény munkáért kapsz.

Szűz (aug. 23. - szept. 22.)

Készen állsz egy kis kalandra és szerelemre, Szűz? Ez a szezon számodra szó szerint az utazásról szól. Ne félj egy kicsit eltévedni vagy letérni a kitaposott útról, miközben új kultúrákat ismersz meg. A kapcsolataiddal foglalkoztál az elmúlt hónapokban, most itt az ideje, hogy végre te légy a főszerepben, és újra megismerd önmagad. Ez a hónap ideális alkalom arra, hogy ismeretlen tájakra utazz és egyedül fedezd fel a nagyvilágot. Nagy lépéseket tettél a másokkal való kapcsolatteremtés terén, ám most itt az ideje, hogy elgondolkodj mindazon, hova fejlődtél, és azon, hogy merre tartasz, mi a következő lépés.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Készülj fel, Mérleg, mert ez az évszak a katarzisról szól. Mit kell elengedned ahhoz, hogy fejlődhess? Érdemes számot vetned az életeddel, különösen a kapcsolataiddal, és reálisan felmérni, hogy mik az igényeid. Előfordulhat, hogy a szokásosnál is nagyobb szükséged lesz arra, hogy másokra támaszkodj. Ne félj segítséget kérni azoktól, akikben bízol, és tartsd szemmel azokat az embereket, akiknek látszólag nincs idejük rád, amikor a legnagyobb szükséged lenne rájuk. A kapcsolataid ebben a hónapban megváltoznak, némelyik jobbra fordul, némelyik rosszabbra.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Szerelemre vágysz? A vele járó sebezhetőség talán ijesztően hangzik, de szükséges az intimitáshoz, amire vágysz. Nyisd meg a szíved mások előtt, Skorpió, hiszen ez az évszak a kapcsolataidra összpontosít. Lehet, hogy ebben a hónapban komoly kötelezettségeket kell vállalnod. Ha van egy hosszú távú partnered, most itt lehet az ideje, hogy megtegyétek a következő lépést a kapcsolatotokban. Ebben az időszakban romantikusabbnak és nyitottabbnak érzed majd magad, ezért ebben a néhány hétben fogadd el, hogy sebezhetőbb vagy, légy nyitott és őszinte, és mondd ki, ami a szíved nyomja.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Az újdonságok iránti égető vágyad ebben a szezonban háttérbe szorul, Nyilas. Ez az időszak a kitűzött céljaid eléréséről szól. Vezess be új szokásokat a mindennapjaidba, hogy a dolgok izgalmasak és szórakoztatóak maradjanak. Bár a vicces és kacér oldaladról vagy ismert, az emberek alábecsülik a talpraesettségedet és a rátermettséged. Ez a hónap arról szól, hogy a mindennapi szokásaidat összehangolod a hosszú távú céljaiddal, és a jövőre helyezed a hangsúlyt.

Bak (december 22. - január 19.)

Az elmúlt hónapban szentimentálisnak érezted magad, mivel az életed az otthonod és a családod körül forgott. A Bika-szezon azonban az elengedésről és az élvezetek felfedezéséről szól. Próbálj ki új dolgokat, vagy hódolj megint elfeledett hobbijaidnak, és engedd, hogy újra a kreatív éned kerüljön előtérbe. Ebben a hónapban kevésbé fogod érezni a felelősség terhét. Tarts egy kis szünetet a munkában, és hagyd, hogy a belső gyermeki éned vegye át a vezetést. Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy új hobbiba kezdj, vagy újra kapcsolatba lépj régi barátaiddal, ez ideális időszak lehet erre.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

A Bika-szezon a gyökereidhez való kapcsolódásról szól, Vízöntő. Rengeteget fogsz nosztalgiázni, amikor eszedbe jut az otthoni életed. Ez jó alkalom arra, hogy újra közelebb kerülj a családodhoz, és minőségi időt töltsetek együtt. Összpontosíts arra, hogy otthonodat biztonságos menedékké alakítsd. Az őszinte, kemény és olykor megrázó beszélgetések erősebb kötelékeket teremtenek, ezért mindenképpen mondd ki a véleményed, és dolgozz azon, hogy ebben a hónapban megteremtsd az ideális otthoni közeget.

Halak (február 19. - március 20.)

Ha mostanában úgy érezted, hogy sok mindent elfojtottál magadban, itt az ideje, hogy felold ezeket a kommunikációs blokkokat, Halak. Ez az évszak az elméd megnyitásáról, az önkifejezésről szól. Minden eddiginél könnyebben fogod tudni közölni másokkal a gondolataidat és az érzéseidet. A Bika évszak egyfajta álmodozó és földhözragadt energiát hoz számodra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!