3 tipp, hogy hogyan használd a Bika energiákat - ifaktor
3 tipp, hogy hogyan használd a Bika energiákat a következő időszakban

Itt az ideje elbúcsúzni a Kos-szezontól és üdvözölni a Bika-szezont. Most, hogy hivatalosan is belépünk a Bika évszakába, itt a remek alkalom arra, hogy minden hasznos Bika tulajdonságot magunkévá tegyünk. Íme minden, amit a Bika energiáról tudni kell, valamint három módja annak, ahogy a következő négy hétben kihasználhatod azokat.


Miről szól a Bika szezon?

A Bika arról ismert, hogy makacs és kitartó, ugyanakkor földhözragadt és erős egyéniség. Emellett a Vénusz, a szerelem, az élvezetek és a művészet bolygója uralja, így a Bika-jegyűek szeretik az érzéki és szép dolgokat.

Maga a Bika évszak a tavasz közepén helyezkedik el, így ez egy igazi "fix" jegy. A jegyek fix tulajdonsága szorgalmassá, megbízhatóvá, a struktúra és a rutin rajongóivá teszi őket.

Összességében úgy gondolhatsz erre a jegyre, és általában az évszakra, mint ami az eredmények gyakorlatias és földhözragadt elérésével foglalkozik, miközben a hangsúlyt a lassításra és a folyamat szépségének élvezetére is helyezik.

3 módja annak, hogyan hasznosítsd a saját életedben a Bika energiáit:

1. Kényeztesd magad, legyen elég időd

Ha van valami, amit a Bika szeret, az a kényeztetés. Ebben a Bika-szezonban engedd meg magadnak azt az apró luxust, amire szükséged van a lelked táplálásához, legyen az egy kellemes, hosszú forró fürdő, egy vacsora a kedvenc flancos éttermedben, vagy lepd meg magad valamivel, amit már régóta vágytál, de még nem vetted meg.

2. Dolgozz egy izgalmas projekten

Miközben igyekszel magaddal is foglalkozni, ne feledkezz meg a kitűzött célokról sem, amelyekért már egy ideje dolgozol. A Kos évszak (ami történetesen az asztrológiai év kezdete is) remekül megalapozta az új ötleteket vagy projekteket, most pedig jön a Bika évszak, és arra kér, hogy kezdj aktívan dolgozni a siker érdekében.

3. Élvezd a természet szépségét

És végül, de nem utolsósorban, a Vénusz e jegyre gyakorolt hatásának köszönhetően a Bika igazán értékeli a természet szépségeit, és mivel az időjárás egyre szebb, melegednek a nappalok és kivirul a természet, ez csak még több ok arra, hogy kimozdulj a szabadba, és tölts egy kis időt az anyatermészettel.

A lényeg:

Akár sok Bika-állás van a születési horoszkópodban, akár egy sem, mindannyiunknak jól jönne, ha a következő négy hétben a Bika energiájára támaszkodnánk. Tehát fokozzátok az öngondoskodást, menjetek ki a szabadba, és tegyetek lépéseket azokért a célokért, amiket kitűztetek magatok elé.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!