Ha Bika vagy, ezekkel a csillagjegyekkel szerelemre lelsz - ifaktor
Ha Bika vagy, ezekben a csillagjegyekben igaz szerelemre találhatsz

Ha te is a Bikák táborát erősíted és még szingli is vagy, akkor ez a cikkünk neked szól! Tudd meg, hogy melyik csillagjegyekkel passzolsz össze a leginkább, ha április 20. és május 21. között születtél.


A földi jegy, a Bika, amelyet a romantikus Vénusz, a szerelem, a szépség és a pénz bolygója ural, a csillagjegyek közül a legnagyobb élvezetkereső. A Bikák imádnak mindent, ami művészi és romantikus. Lássuk is, hogy kikkel lesz boldog és egy életen át tartó szerelmed.

Bika és Bika

Két Bika abszolút a mennyben teremtetett páros lehet, mivel egyformán szeretik hajszolni az élvezeteket, imádják a művészetet és szeretik előtérbe helyezni a kényelmet. Gyakorlatias játéktervet dolgoznak ki az előrejutás érdekében, és - ami talán a legfontosabb - visszafogott tempóban haladnak együtt az úton jóban és rosszban. Az egyetlen dilemma itt az, hogy ebben a párosításban kétszer annyi makacs, megrögzött energia van, így az egyik Bikának hajlandónak kell lennie egy kis kompromisszumra és akkor biztosan sokáig működni fog a kapcsolat.

Bika és Rák

A bíboros vízjegyű Rák és a Bika két jegyre állnak egymástól, ami barátságos, laza kapcsolatot tesz lehetővé. Valójában ez a két jegy alkotja az egész állatöv egyik legédesebb, leginkább összeillő párosát. A Bika lassú, biztonságszerető kisugárzása harmonizál a Rák szívből jövő, otthonülő személyiségével. Mindketten eredendően gondoskodóak, hűségesek, és szívüket-lelküket beleadják egy kapcsolatba. Szóval ez egy szerelemre ítélt párosítás!

Bika és Szűz

A Szűz, a változékony földjegy és a Bika négy jegyre vannak egymástól. Mindketten földhözragadtak és gyakorlatiasak. Mindketten szívesen gondozzák és teremtik meg a nyugodt otthont és kapcsolatot, a Vénusz uralta Bika szépít, míg a Merkúr uralta Szűz előkészít, tervez és szervez. Együtt produktív, stabil és érzéki párost alkotnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!