Le sem tagadhatnák – ezek a csillagjegyek boltkórosak - ifaktor
Le sem tagadhatnák – ezek a csillagjegyek boltkórosak
photo of woman holding white and black paper bags
Photo by freestocks on Unsplash

Le sem tagadhatnák – ezek a csillagjegyek boltkórosak

Vannak emberek, akik azért vásárolnak dolgokat, mert valóban szükség van rájuk, de akadnak olyanok is, akik csak úgy kedvteleséből, hobbiból költekeznek. Ez a kényszer egyesekben olyan égető és megállíthatatlan, hogy akár képesek hatalmas adósságot is felhalmozni, vagy teljesen csődbe mennek. Íme néhány csillagjegy, akiket a vásárlás függőinek nevezhetünk – légy velük óvatos, és próbálj segíteni rajtuk, ha látod a baljós jeleket.


Nyilas

Egyetlen másodpercig sem haboznak, mielőtt lepittyentenék a bankkártyájukat, de fontos megjegyezni, hogy ezt az utazásokért és az új élményekért megszerzéséért teszik. Imádnak új dolgokat és helyeket felfedezni. Ha ritkán is, de költenek kevésbé meghatározó dolgokra, például sminkre, táskákra, cipőkre.

Ikrek

Nekik is gondjuk van a vásárlással. Öröm az ürömben, hogy nem haszontalan dolgokra, hanem érdekes programokra, workshopokra és tanfolyamokra költik a pénzüket. Imádnak új hobbikba belevágni, de ha egyszerre több mindenre beiratkozhatnak, az időszűke miatt nehezen boldogulhatnak. Az a jó, hogy nem költenek felesleges, látszatdolgokra.

Halak

Ők a legrosszabbak, ha a pénz kezeléséről van szó. Minden második nap elmennek egy vásárló körútra. Arra használják a shoppingolást, hogy elmeneküljenek a valóság elől, és az újdonság varázsának függőjévé válnak. Soha nem szabad engedni, hogy online vásárlási lehetőséget biztosító alkalmazást töltsenek le a telefonjukra, mert bizony többet költenek, mint amennyit megkeresnek.

Mérleg

A Mérlegek nagyon extravagánsak tudnak lenni, mert mindig mindenből a legjobbat akarják. Rengeteget költenek a szeretteikre, hogy örömet okozzanak nekik, és nagyon könnyen átesnek a ló másik. Arra is hajlamosak, hogy csak azért vásároljanak, hogy betöltsék a bennük lakozó űrt.

Skorpió

A Skorpiók vágyakozó természetükről ismertek. Legyen akár szexuális, akár anyagi jellegű, ezek az emberek képesek durván túlzásba esni. Természetesen jó drága ízlésük van, és hajlamosak ékszerekre, művészeti tárgyakra, régiségekre és néhány nagyon ritka műtárgyra is bármekkora összeget elkölteni.

Oroszlán

Stílusosak és imádnak a figyelem középpontjában lenni, ezért igyekeznek az aktuális trendnek megfelelően öltözködni, és olyan dolgokat vásárolni, aminek köszönhetően az emberek megfordulnak utánuk az utcán. Ők azok, akiknek az összes designer darab megtalálható a szekrényükben. Imádják feltölteni és frissíteni a ruhatárukat, nem számít, mennyibe kerül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!