Ki lennél a Bridgerton családból a horoszkópod alapján? - ifaktor
A Bridgerton család közös fotója

Lássuk, hogy kire hasonlítasz a leginkább a Netflix népszerű sorozatából, a Bridgerton családból a horoszkópod alapján! Harmadik rész.


Skorpió - Simon Duke Hastings

A Skorpiót a Plútó, a halál és az átalakulás bolygója uralja és Simon születése tragikus történetbe torkollott, ugyanis édesanyja meghalt a szülés közben. Simonon sokáig képtelenség kiigazodni, nem látni bele a gondolataiba, mintha egy pajzsot tartana maga előtt. Ezek a tulajdonságok mind erős Skorpió jellemre utalnak.

Nyilas - Elois Bridgerton

Az egyik legszórakoztatóbb és legjobb humorérzékkel rendelkező karakter az egész Bridgerton sorozatból nem más, mint Elois. Így ő csak Nyilas csillagjegyű lehet. Imád lázadni és más úton járni, mint a többiek. Önálló életet próbál élni fiatalsága és a társadalmi nyomások ellenére. Sosem adja fel álmait és kitartóan harcol értük, mindezt bájos könnyedséggel. Elois ízig-vérig Nyilas.

Bak - Marina Thompson

A Bakok született stratégiai játékosok. Akárcsak Marina, aki képes lett volna saját terhességét is eltitkolni csak azért, hogy egy előnyösebb házasságra tehessen szert.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!