Melyik Bridgerton-karakter lennél a horoszkópod lapján? - ifaktor
Bridgerton család karakterei közös képen

Lássuk, hogy kire hasonlítasz a leginkább a Netflix népszerű sorozatából, a Bridgerton családból a horoszkópod alapján! Első rész.


Kos - Lady Danbury

Lady Danbury egy igazi Kos a csillagjegyét tekintve. Magabiztos, határozott és olykor félelmetesnek is tűnhet. Azonban, akik közelebbről megismerik a kemény külsőben megláthatják az érzékeny belsőt. Szeret beleavatkozni másik szerelmi életébe, de mindig mások javát szolgálva teszi azt. Ha Kos vagy, leginkább rá hasonlítasz.

Bika - Siena Rosso 

A Bikák a földi örömökért élnek, melyeket Siena Rosso operaénekesnő sem vet meg. Szinte sose látjuk nyakán lévő bársonyszalag nélkül, ami szintén egy erős jelzés a Bika horoszkópra.

Ikrek - Penelope Featherington

Az Ikrek csillagjegyű emberek a kommunikáció királyai és királynői. Hát ki más kommunikálna jobban, ha nem Lady Whistledown, azaz Penelope. Imádják a szaftos történeteket és ha zajlik az élet, akárcsak Penelope is, aki kiteregeti mások szennyesét a helyi pletykarovatban. Leginkább rá hasonlítasz, ha az Ikrek jegyében születtél.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!