Melyik Bridgerton-karakter lennél a csillagjegyed alapján? - ifaktor
Bridgerton család karakterei egymás mellett

Lássuk, hogy kire hasonlítasz a leginkább a Netflix népszerű sorozatából, a Bridgerton családból a horoszkópod alapján! Második rész.


Rák - Lady Portia Featherington

A rákok az állatöv vitathatatlan gondozói. A hold uralma alatt a szent nőiséget és az anya archetípusát képviselik. Portia kétségkívül a családja és gyermekei érdekeit képviseli és számukra szeretné a legjobbakat, még ha az eszközei sokszor meg is kérdőjelezhetőek. Ő egy igazi Rák!

Oroszlán - Charlotte királynő 

Az Oroszlánok szinte minden vonását hordozza Charlotte királynő. Képtelen tévedni, ha mégis előfordul, nincs az az isten, hogy elismerje hibázását. Gazdag, szenvedélyes, imádja a pletykákat és a szívügyeket. A dekadens élet és a dráma jellemzi.

Szűz - Benedict Bridgerton

A Szüzek esetében, ha önmagukról van szó, a tökéletességre való törekvésük már-már bénító és akadályozó tényező lehet. Benedict vívódásait sokszor láthatjuk, mikor a művészetben próbálja önmagát kifejezni és a lehető legprecízebben szeretné ezt megvalósítani. Ha a Szűz jegyében születtél, leginkább rá hasonlítasz a Bridgerton családból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!