Ezek a csillagjegy csókolnak a legjobban - ifaktor
Ezek a csillagjegy csókolnak a legjobban
man standing and kissing woman sitting on concrete wall
Photo by Spencer Davis on Unsplash

Ezek a csillagjegy csókolnak a legjobban

Hogy mi az, ami igazán képes hosszú távon fenntartani a tüzet egy párkapcsolatban? Természetesen nem más, mint a szenvedélyes csókváltások. Bár akármelyik csillagjegyben megtalálhatod a nagy Ő-t, fontos megérteni, hogy melyikük hogyan szeret csókolózni.


Egyesek számára ez egy teljesen természetes dolog - míg akadnak olyanok is, akik egészen másképp gondolkodnak erről. Íme azoknak a jegyeknek a listája, akik nyelvjátéka téged is biztosan elvarázsol majd.

Bak

Ha tapasztalatról van szó, senki nem képes egy Bakot felülmúlni. Természetes magabiztosságuk megfélemlítő lehet egy tárgyalóteremben - de ez jól átültethető a csókolózási szokásaikba is. Bár lehet, hogy nem váltogatják olyan gyakran a partnereiket, mint más csillagjegyek, a Bakok tudják, hogyan használják a csókjukat az elkötelezettség kifejezésére. Képesek arra is, hogy a partnerüknek egyetlen csókkal bebizonyítsák, hogy biztonságban érezhetik magukat mellettük. Egy Bakkal váltott csók közben akár az esküvői harangok is megszólalhatnak a fejedben.

Ikrek

Ha spontaneitásra vágysz, akkor az Ikrek születésűek mellett a helyed. Ezek a társasági lények a parádés beszédkészségükről és nyelvi képességeikről ismertek, így feltételezhető, hogy tudják, milyen egy igazán lélegzetelállító csók. Az Ikrek bárhová is mennek, szeretnek új barátokat szerezni, ami azt jelenti, hogy kalandjaik során elég sok tapasztalatra tettek szert. Ezek a pimasz légjegyek eleinte talán nehezen engedik el magukat, de ha lépést tudsz tartani velük, szédítő, nevetéssel teli csókcsatával jutalmaznak, amely napfelkeltéig is eltarthat.

Skorpió

Ha a Szerelmünk lapjaihoz hasonló, Noah és Allie-féle szerelmet keresed, egy Skorpió oldalán megtalálhatod azt. Ezek a titokzatos vízjegyek nem túlságosan szeretik megtenni az első lépést; inkább hagyják, hogy mások jöjjenek hozzájuk, de ne aggódj, a felszín alatt minden Skorpióban rejtőzik egy kis birtokló, ősi energia. Amikor már azt hiszed, hogy nálad a labda, akkor belerángatnak egy olyan nyers és intenzív csókcsatába, amitől biztosan elgyengülnek a térdeid. Fontos megjegyezni, hogy a Skorpiók gyakran túlságosan hevesnek tűnnek, de ez a szenvedélyesség teszi őket a csillagjegyek egyik legjobb csókmesterévé.

Nyilas

A Nyilas hűvös, nyugodt és összeszedett jellem. A jegy képviselői tudják, mitől döglik a légy, így könnyen megnyerik az embereket. Gondtalan hozzáállásuk a Nyilasokat az állatöv egyik legjobb csókolózójává teszik. Más jegyekkel ellentétben, akik aggódnak, hogy túl gyorsan lépnek, vagy túl erősnek tűnnek, a Nyilasok szeretnek a pillanatnak élni. Nem félnek nyitni mások felé, és természetesen az sem érdekli őket, hogy mások mit gondolnak róluk. Túlságosan lefoglalja a Nyilasokat, hogy kalandossá tegyék az élet minden pillanatát. Hogy ez mit jelent rád nézve? Azt, hogy ennél a jegynél a legnagyobb az esélye annak, hogy megadja neked azt a filmbe illő csókolózós jelenetet, amire már régóta vártál.

Bika

Nem meglepő, hogy a Vénusz uralta Bikákat tartják az állatöv egyik legjobb csókmesterének. Lehet, hogy nincs meg bennük az a külső hivalkodás, ami más jegyeknél egyből feltűnik, de ezt a hiányzó elemet az érzékiségükkel pótolják. Elképzelhető, hogy a Bikák egy kicsit megváratnak majd a nagy pillanat előtt - ők a lassú és egyenletes kapcsolati tempójukról ismertek. Ha már felkeltetted az érdeklődésüket, a romantikus és érzéki Bika tudja, hogyan kell megteremteni a hangulatot. Mire végeztek a vacsorával, a tánccal és az italokkal, már a karjaiban is találod magad, ahogyan egy forró csókban forrtok össze.

Halak

Az álmodozó Halak egyértelműen a legromantikusabb csillagjegy a világon. Változó vízenergiájuk segíti őket abban, hogy könnyedén ráhangolódjanak a partnerük ki nem mondott vágyaira és álmaira, ami nagyon intuitív partnerré teszi őket - mind érzelmileg, mind fizikailag. A Halak a kapcsolatokban a testi érintés minden formáját élvezik. Ne lepődj meg tehát, ha egy általában félénk Halak képviselői a zárt ajtók mögött a legjobb játékosnak bizonyulnak.

Mindössze néhány kulcsfontosságú összetevőre van szükség ahhoz, hogy a felsorolt csillagjegyeket a legjobb csókolózók között tartsák számon: önbizalom, szenvedély, tapasztalat és érzelmi intelligencia.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!