5 csillagjegy, aki nehezen engedi el exét - ifaktor
5 csillagjegy, aki nehezen engedi el exét - közéjük tartozol?
woman on bike reaching for man's hand behind her also on bike
Photo by Everton Vila on Unsplash

5 csillagjegy, aki nehezen engedi el exét - közéjük tartozol?

Vannak, akik egyszerűen nem tudják elfelejteni az exüket. Nehezen tudnak más emberekre és dolgokra koncentrálni, mivel a múltbeli kapcsolatuk emlékei állandóan kísértik őket.


Egy nehéz szakítás után szerelembe esni és továbblépni elképesztően nehéz lehet, különösen akkor, ha az illető sokat fektetett az említett kapcsolatba. Az alábbi lista azokról a csillagjegyekről szól, akik nehezen, vagy egyáltalán nem tudják túltenni magukat egykori szerelmükön.

Skorpió

A Skorpiók nagyon szenvedélyesek egy kapcsolatban, ezért amikor elkötelezik magukat valaki mellett, arra számítanak, hogy egy életen át együtt lesznek a partnerükkel. Amikor pedig ez nem sikerül, akkor búslakodni kezdenek, és a szomorúság és csalódottság a mélybe taszítja őket. Általában ilyenkor a szobájukban találod őket egyedül, sírdogálva.

Oroszlán

Bármennyire is magabiztosnak tűnnek, az Oroszlánok szomorúak és elkeseredettek lesznek, amikor szakításra kerül a sor, hisz nagyon nehezen tudják elfelejteni azt, akivel kapcsolatban voltak. Folyamatosan az exük után sírnak, és azon gondolkodnak, hogy mi mindent tehettek volna, hogy megakadályozzák a szakítást.

Bika

Nagyon makacsok tudnak lenni, ha a szakításról van szó. Ha egyszer valaki mellett elköteleződnek, nagyon nehéz őket kizökkenteni ebből. Még a szakítás után is folyton az exükre gondolnak, és folyamatosan ostorozzák magukat a különválás miatt.

Kos

Csak a szép emlékeket szeretnék megőrizni a szívükben, és ez az egyetlen oka annak, hogy nem tudják elengedni az exüket. A vágyuk, hogy ragaszkodjanak a múlthoz, arra emlékezteti őket, hogy milyen szép időket töltöttek együtt, és mi mindent hagynak ki azáltal, hogy már nem alkotnak egy párt.

Ikrek

Hiába próbálják elfelejteni az exüket azzal, hogy keményen buliznak és másokkal ismerkednek, egyszerűen nem megy nekik. Elfelejteni és továbblépni az exükön elég nehéz feladat az Ikrek számára. Sokat búslakodnak, és az ivás felé fordulnak, alkoholba fojtják bánatukat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!