Nem tudod mi a csillagjegyed? Most könnyen kikeresheted - ifaktor
Horoszkópos Földgömb.
Mindig is kíváncsi voltál, hogy mi a csillagjegyed és mit jelent? Itt a vissza nem térő alkalom, hiszen egy helyre gyűjtöttük az összes horoszkópot nektek!


Kos (03. 21-04. 20.) Kellemetlenül érinthet, ha félretett pénzedet elő kell venned, hogy a családot vagy a pasidat kihúzd a csávából, de tanulságként raktározd el a memóriádban.

Bika (04. 21-05. 20.) Ezek az őszi napok már nem tartogatnak különleges élményeket, hangos összejöveteleket, mégis találj ki valami kellemes programot, amivel családodnak kedvezel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Elintézheted a bevásárlást, anyagi biztonságra törekvő vágyad is felszínre tör, de pénzt csak munkából remélhetsz, s ne hidd, hogy mindenki ellened van.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha meglepetést akarsz szerezni a párodnak, kösd össze az evést a szexualitással, a késő esti órákban a kapcsolataidra koncentrálj, közös üzletről lehet szó.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sértődékeny, duzzogó lehetsz, de könnyen vigasztalódsz, különösen, ha kedvedre áldozhatsz az evészet örömeinek, csak a gyomrodat viszont kíméld.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha azok közé a nők közé tartozol, akik a hivatásuknak szentelik az életüket, ma azért mégiscsak felszabadultnak érezheted magad a barátnőid társaságában.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma valószínűleg a családi cég felvirágoztatásán dolgozol, de csak akkor főzz kávét a főnöködnek vagy kolléganőidnek, ha ez a feladat nem utasítás számodra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Képes vagy kimutatni legmélyebb érzelmeidet, de ebből a családod most többet kap, mint a párod, rokonaid viszont mesterien tudják az idegeidet borzolni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kintlevőségeid rendeződni látszanak, a cég is jól jár veled, persze csak ha továbbra is a család tulajdonában marad, de lehet, hogy orvosra kell költened.

Bak (12. 22-01. 20.) A párod segítségére van szükséged, hogy kibújj a páncélzatodból - jó volna, ha egymásra találnátok, barátaid és üzletfeleid még segítenek is, hogy horogra akadj.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A legjobbat nyújthatod a jellegzetes női szakmákban, amelyeknek van valami szolgáltatás jellege, de kolléganőidet ebédszünetben rángasd ki cappuccinózni.

Halak (02. 20-03. 20.) Partneredet elbűvölöd, de legyél óvatos, amikor a héten döntés elé kerülsz, tedd fel magadnak a kérdést, hogy ez a pasi mennyire komolyan érdeklődik irántad.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!