Hűséges, vagy csalfa? A csillagjegye alapján kiderül! - ifaktor
Hűséges, vagy csalfa? A csillagjegye alapján kiderül!
Rengeteg módja van egy stabil és egészséges kapcsolat kialakításának - de sajnos ugyanilyen sok oka lehet annak is, ha valaki félrelép. A kapcsolat unalmassá válásától kezdve az összeegyeztethetetlen szexuális vágyakon át az elhanyagoltság érzéséig a félrelépők számos magyarázatot adnak arra, hogy miért teszik, amit tesznek.


De mi van akkor, ha egyes emberek születési idejükből fakadóan egyszerűen csak nagyobb eséllyel lépnek félre, mint mások? Attól függően, hogy mennyire veszed komolyan az asztrológiát, lehet, hogy már most forgatod a szemed. Mindazonáltal az adatok azt mutatják, hogy egyik-másik csillagjegy nagyobb valószínűséggel lép félre, mint a többi.

Az Illicit Encounters házasságon kívüli társkereső oldal elemezte a tagságuk adatait, és meghatározta, hogy a felhasználói bázisuk hány százaléka született az év melyik szakában. A statisztikákat lebontva az oldal ezután meg tudta osztani, hogy mely csillagjegyek a legvalószínűbbek és a legkevésbé valószínűek a félrelépésre. És bár lehet, hogy úgy gondolod, hogy az asztrológia kamu, meglepődve tapasztalhatod, hogy a félrelépésre leginkább hajlamos csillagjegyek néhány olyan hagyományos tulajdonsággal is rendelkeznek, amelyek hozzájárulhatnak a hűtlenségükhöz. Kíváncsi vagy, hogy te vagy a párod mennyire valószínű, hogy átléped a határt valaki újjal? Olvass tovább, hogy megtudd, melyek azok a csillagjegyek, amelyek a legkevésbé hajlamosak a félrelépésre, és melyek azok, akiknél érdemes felkészülni a legrosszabbra.

Skorpió

A Skorpiók szenvedélyesek és hűségesek. Talán ezért is náluk a legkevésbé valószínű, hogy félrelépnek, mindössze 3 százalék esélyt adnak rá.

Vízönző

A Vízöntők az Illicit Encounters felhasználói bázisának mindössze 4 százalékát tették ki. Annak ellenére, hogy a jegy képviselői mennyire szabad szelleműek és excentrikusak, ez a jegy hajlamos hűséges maradni a partneréhez.

Nyilas

Bár a Nyilasok elutasítják a szabályokat és nehezen viselik a korlátokat, a Vízöntővel holtversenyben, tekintélyes 4 százalékkal, a Nyilasok sem igazán hajlamosak a félrelépésre.

Kos

Közvetlenül a Nyilas mögött a Kos áll 5 százalékkal. Bár a Kosok szenvedélyesek, ugyanakkor nagyon motiváltak is, és szeretik, ha egy kapcsolat sikeres és jól működik, amibe nem fér bele a hűtlenség.

Halak

A Halak bájosak, romantikusak és figyelmesek - mindezek remek tulajdonságok egy kapcsolatban. Az Illicit Encounters felhasználóinak mindössze 6 százalékát teszik ki.

Szűz

A Szüzek árthatnak maguknak azzal, hogy állandóan a tökéletességet hajszolják. Talán ezért is lépnek félre nagyobb valószínűséggel, mint a Halak, de még ők is csupán 8 százalékkal vannak jelen a társkeresőn.

Oroszlán

A Szűzzel holtversenyben, 8 százalékkal, az Oroszlánok valahol a középmezőnyben helyezkednek el a megcsalásra leginkább hajlamos csillagjegyek között. Talán azért, mert egyszerre hűségesek és védelmezőek, valamint magabiztosak és figyelemfelkeltőek is.

Rák

A Rákok teszik ki az Illicit Encounters felhasználói bázisának 9 százalékát. Ez meglepő lehet, hiszen arról ismertek, hogy hűségesek és elkötelezettek, de abban is jók, hogy vonzóvá váljanak a szerető típusú emberek szemében.

Bika

Most már kétszámjegyű a számuk: A Bika a negyedik helyezést érte el ezen a listán a maga 11 százalékával. Nem meglepő, hisz ezek az impulzív típusok az élvezeteket helyezik előtérbe sok más dologgal szemben.

Bak

Minden Bakban lakozik egy pajkos bajkeverő, ami megmagyarázza, hogy miért ez a jegy teszi ki az Illicit Encounters felhasználóinak 12 százalékát.

Ikrek

Itt nincs meglepetés: Az Ikrek kétarcúak, sokszor éretlenek, néha kegyetlenek és felszínesek lehetnek. Ők a második legvalószínűbb csillagjegy, hogy félrelépnek, számottevő, 14 százalékos arányban.

Mérleg

A megcsalások versenyének dobogójára a Mérleg állhatott fel, 16 %-ot kapott ezen a szomorú megmérettetésen. Ha tartós párkapcsolatban élsz egy Mérleggel, légy óvatos, mert könnyen kísértésbe esnek, és gyakran egy harmadik félnél keresik a boldogságot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!