Vigyázat! Ezek a csillagjegyek a luxus rabjai! - ifaktor
Vigyázat! Ezek a csillagjegyek a luxus rabjai!
black and pink perfume bottle
Photo by Laura Chouette on Unsplash

Vigyázat! Ezek a csillagjegyek a luxus rabjai!

Semmi baj nincs azzal, ha élvezed az élet fényűző oldalát: Talán szereted magad kényeztetni a drága borokkal, egy pazar kiruccanással, vagy bármilyen ürüggyel, hogy díszes ruhát ölts magadra. Mi nem ítélkezünk!


Jó móka lehet élvezni az eleganciát, és tudjuk, hogy egyeseknek nagyobb az igényük a luxusra, mint másoknak. Ha elgondolkodtál azon, hogy miért, akkor érdemes megfontolnod, mit mondanak erről az asztrológusok.

Skorpió

A Skorpiók az egyik legrejtélyesebb csillagjegyként ismertek, akik igencsak elbűvölőek is tudnak lenni. Rejtélyes vonzerejük nagyon csábító tud lenni, és gyakran fokozzák ezt a bódító megjelenést páratlan stílusérzékükkel. Egy élénkvörös ajak fekete bőrrel kiegészítve klasszikus Skorpió megjelenésnek minősül.

Nyilas

A Nyilasok igazi világjárók, akik szeretik jól érezni magukat, és akiket a szenvedély és az izgalom fűt, épp ezért hajlamosak ezek a tűzjegyek csillogó életmódot folytatni. Imádnak bulizni, utazni, és mindent ünneppé varázsolnak, amiért érdemes felöltözni. Bár a lazább stílusukról ismertek, a csillogást egy kicsit másképp viszik a következő szintre, mint más jegyek. A Nyilasok túllépnek a korlátokon - különösen a pénz és az utazás tekintetében.

Halak

Az asztrológiában a Halak a Neptunusz által uralt jegy, amelyet az illúziók misztikus bolygójaként ismernek. Ezért számíthatsz arra, hogy ezek az álmodozó vízjegyek természetesen elbűvölőek. Olyan éteri csillogásuk van, ami túlviláginak tűnik, és elbűvölő stílusérzékükkel szinte bárkit képesek megbabonázni.

Mérleg

A Mérlegek felett szintén a Vénusz, a szépség bolygója uralkodik, így ezek a művészi gondolkodású légjegyek pontosan tudják, hogyan kell felöltözni. Éles szemük van mindenhez, ami esztétikailag tetszetős, így a gyönyörű és csábító öltözékek megalkotása a specialitásuk. A Mérlegek emellett igazi társasági lények, ezért szeretnek kiöltözni minden eseményre.

Bár a Mérlegek eredendően elbűvölőek, ezt másképp is ki tudják fejezni, mint az Oroszlánok. Például előfordulhat, hogy egy jól berendezett lakáson, vagy minőség parfümön keresztül mutatják be mennyei ízlésüket.

Bika

A szépség bolygója, a Vénusz által uralt másik jegyként a Bika szereti kiélni a csillogó oldalát. Ezeknek az érzéki földi jegyeknek elképesztően drága az ízlésük, és értékelik a legmagasabb minőségű luxuscikkeket is. Valószínű azonban, hogy ez a jegy végső soron a luxusruházaton keresztül mutatja meg csillogását. Ha épp nem a megfelelő darabok beszerzésén dolgoznak, akkor a tökéletes bőrápolási termékeket próbálják megtalálni, vagy egy ötcsillagos éttermekben kényeztetik magukat.

Oroszlán

Az Oroszlánok az egyetlen olyan csillagjegy, amelyet maga a Nap ural, így ezek a karizmatikus és szikrázó tűzjegyek vitathatatlanul a legelbűvölőbbek a csoportból. Imádják megragadni a reflektorfényt extravagáns stílusérzékükkel, és vonzódnak mindenhez, ami csillog és aranyszínű. Mindig úgy öltöznek, hogy lenyűgözzenek mindenkit, és egyértelműen arra születtek, hogy elkápráztassák a világot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!